26 / 04 / 2024

Volkswagen Caddy Life fiyatlarında son dakika! Fiyatlar yenilendi! 29 Mayıs 2022 Volkswagen Caddy Life fiyat listesi...

Volkswagen Caddy Life fiyatlarında son dakika! Fiyatlar yenilendi! 29 Mayıs 2022 Volkswagen Caddy Life fiyat listesi...

Volkswagen Caddy Life fiyatlarında son dakika! Volkswagen, Doblo'nun rakibi Caddy Life fiyatlarını güncelledi! Peki, Volkswagen Caddy Life fiyatları ne kadar? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Ticari araç almak isteyen insanlar Volkswagen Caddy Life fiyatlarını araştırmaya başladı! Gövde rengi kapı kolu, tamponları ve piano black yan aynalarıyla benzersiz bir görünüme sahip olan Volkswagen Caddy Life, ticari araç tercih kalbinin sahibi olacak!  Işık ve görüş paketi otomatik yanan farları, far sensörü, yağmur sensörü ve eve geliş evden çıkış fonksiyoları bulunan olan Volkswagen Caddy Life, bu fonksiyonlarla  sürücülere hem güvenlik hem de rahatlık sağlıyor.

Volkswagen Caddy Life fiyatları ne kadar? En ucuz Volkswagen Caddy Life! İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Caddy Life'da tek bir hareketle aynaları katlayabilir ve ya soğuk havalarda oluşan buğuları çözebilirsiniz. Caddy Life'ın en beğenilen özelliklerinden birisi de elektrikli katlanabilir ve ısıtmalı yan aynaları oldu! Volkswagen Caddy Life, siyah renkli tavan çıtaları ile dış görünüşünde en dikkat çeken özelliklerden biri oldu!

Peki, Volkswagen Caddy Life fiyatları ne kadar? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön