27 / 04 / 2024

Volkswagen Tiguan'da Ekim fırsatları! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Volkswagen Tiguan'da Ekim fırsatları! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi

C-SUV dünyasının öne çıkan modellerinin başına gelen Volkswagen Tiguan, 2022 Ekim ayında uygun fiyat seçenekleri ile yeni sahiplerini bekliyor. İşte detaylar!



C-SUV segmentinde ilk akla gelen otomobillerden birisi olan  Volkswagen Tiguan, Ekim ayı fiyat listesiyle dikkat çekiyor. Peugeot 3008, Hyundai Tucson, Kia Sportage gibi oldukça ciddi rakiplerle mücadele içinde olan  Volkswagen Tiguan, köklü geçmişi ve sınıfına yön veren yapısıyla segmentinin hala en iddialı aracı olarak öne çıkıyor. Ayrıca rakiplerinin yeni zamlarla karşıladığı Ekim ayında fiyatlarını güncellemeyerek rakiplerine göre bir adım daha önce geçmiş gibi duruyor.

Volkswagen Tiguan için son fırsat!

Volkswagen Tiguan'in  giriş donanım seviyesinde 1.5 litrelik benzinli bir motor bulunuyor. 150 beygir güç üreten bu motorda, DSG şanzıman bulunuyor. Life olarak adlandırılan paketin fiyatı ise günümüzde 937.400 Türk Lirası. Fakat henüz fiyatlara zam yapılmadığını hatırlatmak gerekiyor. İlerleyen günlerde Volkswagen Türkiye fiyatlarını güncellerse, bu bedelin çok rahat şekilde 1 milyon Türk Lirası'nın üzerine çıkması bekleniyor.

Volkswagen Tiguan, 520 litrelik bagaj hacmi ile tam bir aile otomobili olarak göze batıyor. Hatta daha fazla alana ihtiyaç duyanlar, koltukları yatırıp bagaj hacmini iki katına çıkarabiliyor. Uzun yolculuklar için biçilmiş kaftan olan Tiguan, şık tasarım yapısıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Araç, Türkiye'de beş farklı donanım seçeneğiyle satılıyor. Peki Volkswagen Tiguan fiyatları ne kadar? 


Geri Dön