23 / 04 / 2024

West Blocks'ta 120 bin TL'ye! Sıfır peşinatla!

West Blocks'ta 120 bin TL'ye! Sıfır peşinatla!

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi, Büyükçekmece Alkent  Mahallesi’nde bulunan West Blocks'ta konutlar sıfır peşinatla 120 bin TL’den başlıyor



İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi, Büyükçekmece Alkent  Mahallesi’nde bulunan West Blocks’un “örnek dairesi “ hazır! İstanbul’un en gözde projesi West Blocks’ta bulunan 288 konuttan birinde yaşamak ve örnek daireyi görmek için acele edin! Turizm ve inşaat alanında; W İstanbul, Akaretler Sıraevler, Ajia Hotel, Radisson Blu Hotel gibi önemli projelere imza atan Bilgili Holding, İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Büyükçekmece Alkent Mahallesi’nde hızla yükselen özel konut projesi West Blocks ile göz kamaştırıyor TEM ve E-5 otoyolunu birleştiren ana arter üzerindeki konumu ve kentin her noktasına yakınlığı ile bölgesinin en iyi lokasyonlarından birine sahip olan West Blocks, zemin kattan bile görülebilen eşsiz göl manzarası ile İstanbul’un yeni gözdesi oluyor. 

Bilgili Holding güvencesiyle, inşaatı 10. katına gelen projede 82 m² 1+1 dairelerden 395 m² 5+1 Loftlara uzanan 7 farklı daire seçeneğinin yanı sıra Eylül ayı itibari ile örnek daire de hazır bulunuyor. Mimari karakteri ve tarzıyla fark yaratan, birinci sınıf malzemeler ile tasarlanan West Blocks’un tüm dairelerinde ankastre beyaz eşya olarak fırın, ocak, aspiratör ve bulaşık makinesi bulunuyor ve daireler yerden ısıtma sistemi ile ısıtılıyor. En büyük hedefi sağlıklı ve keyifli bir yaşam alanı sunmak olan West Blocks’un içerisinde profesyonel cihazlarla donatılmış fitness center, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak ticaret merkezi, yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, yaklaşık 330 m’lik bisiklet, koşu ve yürüyüş parkuru, açık ve kapalı otopark imkanı, yaklaşık 15.000 m² ortak yeşil alanı, buhar banyosu, sauna ve cafe bulunuyor. Sıfır peşinatla 120 bin TL’den başlayan fiyatlar ve 875 TL’den başlayan taksit seçenekleriyle siz de West Blocks’da ev sahibi olun, hayatınızı değiştirin!

0 212 381 22 00

www.westblocks.com 


Geri Dön