27 / 04 / 2024

West Blocks'ta 937 TL taksitle!

West Blocks'ta 937 TL taksitle!

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi, Büyükçekmece Alkent  Mahallesi West Blocks projesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor



Başta Avrupa'nın ikinci büyük renovasyon projesi Akaretler Sıraevler olmak üzere, turizm ve inşaat alanında birçok projeye imza atan Bilgili Holding, güçlü mimari özellikleri ön plana çıkan yeni konut projesi "West Blocks" ile yalınlık ve dinamizmi buluşturuyor. 

Ön satış döneminde olan West Blocks projesinde konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 normal, 2+1 dubleks, 4+1 penthouse ve 5+1 loft daireler olarak tasarlandı. 7 farklı konut tipi bulunuyor. West Blocks'ta konut fiyatları ise 120 bin TL'den başlıyor, 940 bin TL'ye kadar yükseliyor. Metrekare ortalama satış fiyatının 1.463 TL'den başladığı West Blocks'ta Finansbank ile kredi anlaşması yapıldı. Minimum peşinat oranı yüzde 25 olarak belirlendi. 120 ay vadede yüzde 0,97 faiz uygulanıyor. Teslimde yüzde 25 ara ödemeli plana göre; 120 ay vadede aylık taksitler 937 TL'den başlıyor. En az peşinat miktarı ise 30 bin TL.

Turizm ve inşaat alanında; Radisson Blu Conference & Airport Hotel Istanbul, Ajia Hotel, Akaretler Sıraevler gibi önemli projelerin inşaatı ve renovasyonuna imza atan Bilgili Holding, İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Büyükçekmece Alkent Mahallesi'nde özel bir konut projesine başladı. Şehir yaşamının dinamizmi ve doğanın enerjisi ile harmanlanmış bir konsepte sahip olan West Blocks, İzgi Mimarlık - Mimar Sinan İzgi'nin güçlü mimari özelliklerini taşıyor. TEM ve E-5 otoyolunu birleştiren ana arter üzerindeki konumu ve kentin her noktasına yakınlığı ile bölgesinin en iyi lokasyonlarından birine sahip olan West Blocks, eşsiz deniz ve göl manzarası ile İstanbul'un yeni gözdesi olacak. 

Muhteşem bir doğa,  dinamizm ve dinginlik, kalite ile West Blocks'da buluşuyor... 

Teknolojinin son imkanlarından yararlanarak, birinci sınıf malzemeler ile toplam 22 bin 551 metrekare arsa üzerine, modern  şehircilik anlayışıyla inşa edilen West Blocks`da, 288 konuttan oluşan 3 Blok, ofis alanları ve 4 mağazadan oluşan bir Ticaret Merkezi bulunuyor. Projede 7 tip daire 10 farklı plandan oluşuyor. İnşaatına Ocak 2010'da başlanan projenin Haziran 2012'de tamamlanması planlanıyor. 
 
West Blocks'da 1+1 daire olarak 82 metrekare, 88 metrekare ve 105 metrekare; 2+1 daire olarak 164 metrekare dubleksler, 176 metrekare düz daire ve dubleksler; 3+1 olarak 189 metrekare, 192 metrekare, 197 metrekare ve 206 metrekare daireler; 381 metrekarelik 4+1 Penthouse ve 395 metrekarelik 5+1 Loft daire seçenekleri bulunuyor. Tüm dairelerde ankastre beyaz eşya olarak fırın, ocak, aspiratör ve bulaşık makinesi veriliyor. Daireler merkezi yerden ısıtma sistemi ile ısınıyor ve dairelerde "ısı pay ölçer veya kalorimetre sistemi" bulunuyor. 

24 saat güvenlik hizmeti, kapalı devre kamera izleme sistemleri ve resepsiyon hizmetleri ile siz huzurun tadını çıkarırken West Blocks size güvenli bir yaşam sunuyor. West Blocks'da günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak ticaret merkezi, mini golf sahası, yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, tırmanma duvarı, yaklaşık 330 m'lik bisiklet, koşu ve yürüyüş parkuru, yaklaşık 15.000 metrekare ortak yeşil alanı, buhar banyosu, sauna, cafe, kapalı çocuk oyun alanı, kapalı spor salonunun yer aldığı sosyal alanları ile her mevsim kendinizi dinamik ve huzurlu hissetmenizi sağlıyor. 

Manzaranın keyfini Loft ve Penthouse'larda çıkarın!

West Blocks'da 6 adet Loft daire ile 6 adet Penthouse daire bulunuyor. Hepsi göl ve deniz manzaralı olan bu dairelere iki tane özel tahsisli otopark imkanı sağlanıyor. Penthouse dairelerde teras keyfinin yanı sıra iç mekan için tasarlanmış kış bahçeleri de bulunuyor.  

Dairelere tahsisli olarak verilen açık ve kapalı otoparklarının yanı sıra depo alanları da bulunan West Blocks'da aynı zamanda özel olarak tasarlanmış misafir otoparkları da bulunuyor.

www.westblocks.com

0212 381 22 00


Geri Dön