26 / 04 / 2024

West Gate Residence satılık!

West Gate Residence satılık!

Firma: Doğukan Yapı

Proje: West Gate Residence

Başkent Ankara'da konumlandırılan ve Doğukan Yapı tarafından hayata geçirilen West Gate Residence satılık daire tipleri Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...



West Gate Residence satılık daire tipleri Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje, Başkent Ankara'da inşa ediliyor.  Doğukan Yapı  projesi olarak konumlandırılan  West Gate Residence  teslimleri 2015 yılında yapılacak.


Projede; kapalı otopark, fitness merkezi, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, mini golf sahası, buhar banyosu, çocuk oyun alanları ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


Doğukan Yapı West Gate Residence satış ofisi proje alanında yer alıyor. Proje, Eskişehir Yolu üzerindeki Başkent Üniversitesi Kavşağı'nda yer alıyor.


West Gate ödeme planı bir çok seçenek ile yapılabiliyor. West Gate Residence satılık daire fiyatlarını öğrenmek için satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.


33 katlı 3 bloktan meydana gelen West Gate Residence'ta toplamda 700 daire eyr alıyor.


West Gate Residence  Ankara  iletişim bilgileri;


Eskişehir Yolu 15. km. Başkent Üniversitesi Kavşağı (Opet Karşısı) Konutkent Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No.391 Çankaya /ANKARA


Telefon: (0312) 241 34 81

Web adresi: www.dogukanyapi.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön