27 / 04 / 2024

WhatsApp'tan bir ilk! Profil fotoğrafları herkese açık olacak! Mesaj atan kişi resmen görecek!

WhatsApp'tan bir ilk! Profil fotoğrafları herkese açık olacak! Mesaj atan kişi resmen görecek!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir ilke imza attı. WhatsApp 5 bin kişilik duyuru gruplarına izin vererek profil fotoğrafları herkese açık olacak. Mesaj atan kişi resmen görecek! İşte detaylar...



WHATSAPP'TAN BİR İLK!

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yeni özelliğini bugün kullanıcıların duyurdu. Kısa süre önce topluluklar adı altında yeni bir seçenek getiren WhatsApp 5 bin kişilik duyuru gruplarına izin verecek. Kullanıcılar artık grup mesajlarında diğer kişilerin de profil fotoğraflarını görebilecek.

WhatsApp bir süre önce Topluluklar adı altında yeni bir kullanım şeklini duyurmuştu. Aynı konu üzerinde daha fazla insanı bir araya getiren duyuru kanalları WhatsApp'ta Topluluklar olarak adlandırılmıştı. Topluluklar için duyuru grupları oluşunca WhatsApp bu konuda bir adım attı.

WhatsApp tan bir ilk! Profil fotoğrafları herkese açık olacak! Mesaj atan kişi resmen görecek!

Yaptığı yeni güncellemelerle 5 bin kişiye kadar duyuru grubu oluşturulabilecek. Buralarda karşılıklı etkileşim olmayacak fakat takip ettiğiniz kanallardan bilgilendirme alabileceksiniz.

Popüler uygulama WhatsApp artık kullanıcılara grup mesajlarında diğer kişilerin profil fotoğraflarını görme imkanı sağlayacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön