29 / 03 / 2024

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...



Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, iş adamı Kerem Göğüş'ün 6 sene önceki birlikteliklerinden doğan ikiz çocuklarının masraflarını karşılamadığını öne sürerek geçen sene 4mahkemeye başvuru yaptı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, İstanbul Aile Mahkemesi’ne açılan davaya göre, oyuncu Wilma Elles ile iş adamı Kerem Göğüş 24 Aralık 2014'te bir sözleşme imzaladı. İmzalanan sözleşmeye göre Kerem Göğüş, her bir çocuk için toplamda 770 Euro nafakayı ödemeyi kabul ederek, çocukların tüm masraflarını ödemeyi de taahhüt etti.

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Fakat iş adamı Kerem Göğüş hem Wilma Elles ile beraberken hem de ayrıldıktan sonra Wilma Elles'ten doğan çocuklarına herhangi bir yardım yapmadı. İkiz çocukların tüm masraflarını Wilma Elles karşıladı. Wilma Elles’in avukatlarının mahkemeye verdiği dilekçede şu ifadeler yer aldı: “Kerem Göğüş’ün gayrimenkulleri vardır.

Ayrıca kira gelirleri bulunmaktadır. Ekonomik durumu gözönünde bulundurularak çocukların ihtiyaçlarının artması ve Kerem Göğüş’ün üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmediğinin kabul edilmesiyle bin 540 Euro nafaka bağlanmasını talep ediyoruz” 

Açılan davanın karar duruşmasına Wilma Elles’in avukatı katılım sağladı. Kararı açıklayan mahkeme, oyuncu Wilma Elles’in davasını kabul ederek, her bir çocuk için aylık 770’er Euro olmak üzere toplam 1.540 Euro’nun davalı Kerem Göğüş’ten alınarak çocuklara ödenmesi için karar verdi.

 

Kerem Göğüş ile Wilma Elles ayrıldı!


Geri Dön