24 / 04 / 2024

Wilo Sodex 2014 Fuarı'na katıldı!

Wilo Sodex 2014 Fuarı'na katıldı!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi olan WILO, iklimlendirme ve tesisat alanlarında faaliyet gösteren onlarca firmayı bir araya getiren ISK - SODEX 2014 Fuarı’na katılım sağladı.



WILO standı sektör profesyonellerinden yoğun ilgi görürken, yapılan sosyal medya aktiviteleri ve ziyaretçilere sunulan hediyelerle fuar boyunca renkli anlar yaşandı.


Ürettiği pompaları ve pompa sistemleriyle bina teknolojilerinde, altyapı uygulamalarında ve endüstride hizmet veren WILO, sektörün önemli fuarlarına katılarak daha çok noktaya ulaşmayı hedefliyor.


WILO Türkiye, 7-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen, iklimlendirme ve tesisat alanlarında faaliyet gösteren birçok firmayı bir araya getiren ISK-SODEX 2014 Fuarı'na katıldı.


istanbul Fuar merkezinde kurduğu dikkat çekici standı ile WILO, altyapı çözümleri sınıfında “Emuport” ve “FA” adlı ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Bina teknolojileri sınıfında en yüksek verimlilik dereceleri ile çalışan “Stratos”, “Yonos MAXO”, “Helix”, “Stratos GIGA”, “Yonos PICO”, “SiBoost Smart (FC) Helix V” ve “Heatfixx” adlı ürünler de WILO standını ziyaret eden sektör profesyonellerinin ilgisine sunuldu.


WILO Türkiye Genel Müdürü Ercüment Yalçın ve yurtdışından gelen üst düzey WILO yöneticileri ile birlikte WILO Türkiye satış ve pazarlama ekibi de ISK-SODEX 2014 Fuarı'nda ziyaretçilerle bir araya geldi.


WILO standında yapılan işbirliği görüşmelerinin yanı sıra sosyal medya aktiviteleri ile renkli anlar da yaşandı. WILO’nun Facebook veya Twitter sayfalarını beğenenlere ve günün hashtag’i gibi farklı uygulamalara katılanlara sürpriz hediyeler verildi.


Açılımı “Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı” olan ISK-SODEX 2014 Fuarı’nda sektörün nabzı tutularak yeni işbirlikleri kuruldu.



Geri Dön