26 / 04 / 2024

Termo Teknik, ISK - SODEX 2014 Fuarı'na katıldı!

Termo Teknik, ISK - SODEX 2014 Fuarı'na katıldı!

Merkezi ısıtma kazanları ve yoğuşmalı kombileri ile eksiksiz bir portfolyoya ulaşan Termo Teknik, ISK – SODEX 2014 Fuarı’nda 300 m2’lik standında sunduğu ürünleri ile öne çıktı...



Merkezi ısıtma kazanları ve yoğuşmalı kombileri ile eksiksiz bir portfolyoya ulaşan Termo Teknik, ISK – SODEX 2014 Fuarı’nda 300 m2’lik standında sunduğu ürünleri ile öne çıktı. Termo Teknik, başarısını sürekli olarak sayısını arttırdığı bayi ve iş ortaklarının geniş katılımı ile düzenlediği kokteylde kutladı

                                                                                

İngiliz ISG şirketinin iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termo Teknik, 7-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı niteliğinde olan ISK – SODEX 2014’te, 6/7.  Holde bulunan 300 m2’lik standı ile öne çıktı. Fuar çerçevesinde Termo Teknik bayi ve iş ortaklarının geniş katılımıyla bir kokteyl düzenlendi.


Fuar kapsamında Termo Teknik, yüksek kaliteli ürün yelpazesini bayileri ve ziyaretçileri ile bir kez daha paylaşma olanağı buldu.


Türkiye’de bir fuar kapsamında ilk kez sergilenen duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax, opsiyonel kapasite seçenekleri, kurulum kolaylığı ve servis yaygınlığı ile  ziyaretçilerin beğenisini kazandı.


Evomax, Termo Teknik’in bağlı bulunduğu Ideal Stelrad Group’un (ISG) Kraliçe Ödül’lü (Queen’s Award) Ideal Heating fabrikasında üretiliyor. Farklı merkezi ısıtma kapasitelerine farklı opsiyonları sayesinde çözümler sunabilen Evomax, dayanıklı yapısı ve yüzde 110’a ulaşan üstün verimliliği ile Sodex’te de dikkat çekti.


Termo Teknik, Evomax dışında ısıtma sistemleri yelpazesinde yer alan diğer güçlü ürünü olan LOGIC 26/35 Yoğuşmalı kombi ve zengin radyatör çeşitleriyle de ziyaretçilerden tam not aldı.


Termo Teknik  CEO’su Cem Nazif Yalçın, fuar esnasında yaptığı konuşmada Termo Teknik’in pazarda sürekli bir gelişme içinde olduğunu belirterek, “Genişleyen ürün gamımızla, ısıtma sistemleri konusunda radyatörden kazan ve kombiye kadar eksiksiz sistem çözümü sunuyoruz. Kaliteli ürün portföyümüzün ve sağlam bayi ilişkilerimizin de verdiği güçle, pazar payında sürekli artan bir ivme ile devam ediyoruz.” dedi.


Termo Teknik Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Oraloğlu ise, Termo Teknik’in Avrupa’nın en büyük panel radyatör üreticilerinden birisi olduğunu vurguladı.

 



Geri Dön