25 / 04 / 2024

WILO Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi'nde ilgi gördü!

WILO Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi'nde ilgi gördü!

İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atıksu Kongresi” WILO standını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da ziyaret etti....




WILO’nun ana sponsoru olduğu “İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atıksu Kongresi” (Istanbul 3W Congress 2013), 22-24 Mayıs 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Katı atık, su ve atıksu konularına odaklanılan kongrede, akademik sunumların yanı sıra Dünya Belediye Başkanları Toplantısı, katı atık, su ve atıksu konularında uygulamacılara yönelik eğitimler, özel oturumlar, teknik geziler ve ayrıca kongre konuları ile ilgili fuar yer aldı. Fuarda alanında katılımcılar tarafından büyük ilgi gören WILO standını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da ziyaret etti.


Pompa ve pompa sistemleri sektörünün lider kuruluşu WILO’nun ana sponsorluğunu üstlendiği, “İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi” (Istanbul 3W Congress 2013), 22-24 Mayıs 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.


Istanbul 3W Congress 2013, Türkiye ve Türkiye’ye komşu bölgeler; Balkanlar, Orta Doğu, Orta Asya, Afrika ve Avrupa’daki bölgesel ve uluslararası paydaşları bir araya getirdi. Dünyanın dört bir yanından konukların katıldığı kongre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSTAÇ A.Ş. ev sahipliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Devlet Su İşleri (DSİ) ve Birleşik Şehirler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Teşkilatı (UCLG-MEWA), Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile üniversiteler ve çeşitli kuruluşların katkılarıyla düzenlendi. 


Katı atık, su ve atıksu konularına odaklanılan kongrede; akademik sunumlar,  Dünya Belediye Başkanları Toplantısı, eğitimler, özel oturumlar, teknik geziler ile birlikte bir fuar alanı da yer aldı. Fuar alanında tasarımı ve sergilenen ürünlerle en fazla ilgi gören stand, WILO standı oldu. Kongrenin açılışında birer konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da WILO standını ziyaret ederek, WILO Pompa Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Ercüment Yalçın'dan ürünler hakkında bilgiler aldılar.    

WILO kongre sırasında bir de sunum gerçekleştirdi. “Kuru Montaj YYPE (Yüksek Yoğunluklu Polietilen) Hazır Terfi Merkezleri” konu başlığı altında yapılan oturumda, WILO Türkiye Altyapı Uygulamaları Satış Mühendisi Sertan Çoker ile WILO SE İş Geliştirme Müdürü Wolf-Dieter Boerner birer konuşma yaptılar. 





Kongre katılımcıları teknik oturumlarda en güncel bilimsel araştırmalar ve çalışmalar hakkında bilgi sahibi olma fırsatı yakaladılar. Katılımcılar ayrıca benzer sorunlara çözüm arayan kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bir araya gelme imkânı buldular.




Geri Dön