19 / 04 / 2024

Windowist Tower’dan TAV Passport’lulara özel imkanlar!

Windowist Tower’dan TAV Passport’lulara özel imkanlar!

İş dünyasının profesyonel çözüm ortağı Windowist Tower, sunduğu ayrıcalıklı hizmetlere bir yenisini daha ekliyor ve TAV Passport üyelerine benzersiz avantajlar sağlıyor.



Birbirinden farklı profesyonel hizmetleri ile geleceğine önem veren şirketler için benzersiz bir konsept sunan Windowist Tower, TAV Passport ile şirketlere yepyeni olanaklar sunuyor. Seyahat eden kişilere, yolculukları esnasında hız ve konforu bir arada sunabilmek için oluşturulan TAV Passport üyelik programı kapsamında ayrıcalıklar dünyasına katılan Windowist Tower, sektör profesyonellerine yüksek standartta hizmet ve prestij sunmaya devam ediyor. 


Windowist Tower, TAV Passport işbirliği kapsamında iş ve yaşam alanlarına dokunan tüm noktalarda TAV Passport Üyelerine avantajlı teklifler sunuyor. Ofis kiralamalarından Icebarist Club&Lounge özel mekan kiralamalarına, konferans ve iş merkezi kiralamalarından Artnext İstanbul Çağdaş Sanat Alanı sanat eserleri satışlarına, video konferans hizmetlerinden Heliport kullanım bedeline kadar birçok alanda %30’un üzerinde indirimler Windowist Tower’da TAV Passport Üyelerini bekliyor.


İhtiyaçlarınıza göre alternatif çözümler sunan Windowist Tower, şehrin profesyonel imajına değer katmaya devam ediyor.


Geri Dön