19 / 04 / 2024

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor!

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor!

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor. Wone Lighting’in basındaki çalışmalarını gözden kaçırmayan hastane yetkilileri karanlıkta kalan hastanenin dış aydınlatmasında Wone Lighting tecrübesinden yararlanmaya karar verdi.



Hasta güvenliğini ve memnuniyetini önemseyen, teknolojik ve çağdaş uygulamalar ile hastalıkların teşhis ve tedavilerini doğru, etkili ve zamanında sunmayı hedefleyen Batman Devlet Hastanesi yenilikçi yüzü ile Batman’da insan hayatına değer katmaya devam ediyor.

28 dalda hizmet veren Batman Kamu Hastaneleri insan sağlına değer veren kadrosu ile hastanen farklı bir sorununu Wone Lighting ile çözmeye karar verdi. Wone Lighting’in basındaki çalışmalarını gözden kaçırmayan hastane yetkilileri karanlıkta kalan hastanenin dış aydınlatmasında Wone Lighting tecrübesinden yararlanmaya karar verdi.

Hastanenin giriş, ön, arka cephelerinin aydınlatması ile Wone Lighting’e başvuran hastaneye ilk önce mevcut aydınlatmanın kalitesinin nasıl olduğu ile ilgili detaylı bir rapor sunuldu. Sunulan raporda mevcut aydınlatmanın güvenlik ve insan sağlığına zarar verecek yönde olduğunu belirlendi.

Tüm binanın ölçüsünü alarak Dialuxs çalışması gerçekleştiren Wone ekibi binayı 220W Crona projektörler ile aydınlatmanın en doğru adım olduğuna karar verdi.

220W Crona Projektör2un Wone Kalitesi ile belirlenen özellikleri:

Mat eloksal kaplama,

Alüminyum ekstürüzyon gövde ve enjeksiyon kapak

15° ile 90° arası seçilebilir ışık açısı

Temperli cam




Geri Dön