18 / 04 / 2024

Work Up Ataşehir satılık!

Work Up Ataşehir satılık!

Firma: Tatar Yapı

Proje: Work Up

Work Up Ataşehir satılık dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor. İstanbul İl'i Ataşehir'de hayata geçirilen projede home - office daireler ve iş merkezi ile ofislerden oluşuyor.



Tanıtımı Çırağan Sarayı'nda yapılan  Work Up  Ataşehir projesinde çift katlı özel otoparklar ve ayrıcalıklı concierge hizmetler yer alıyor. Projede toplam 1.400 metrekare ofis alanı yer alıyor.


İstanbul İl'i Ataşehir'de hayata geçirilen Work Up Ataşehir projesi loft konseptte home - office daireler ve iş merkezi ile ofislerden meydana geliyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla ticari ve konut kredisi sağlayan Work Up Ataşehir projesinde lansman dönemine özel olarak belirlenen fiyatlarla birlikte alternatif ödeme planları da oluşturuluyor.


Work Up Ataşehir satılık dairelerin teslimleri 2015 yılı içerisinde yapılması planlanan Work Up Ataşehir projesinde lansman dönemine özel olarak belirlenen fiyatlarla birlikte alternatif ödeme planları da oluşturuluyor.


Work Up iletişim

Tel: 444 7 594

Web: http://www.tataryapi.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön