23 / 04 / 2024

www.arkresidence.com yayına girdi! 1.971 TL taksitle!

www.arkresidence.com yayına girdi! 1.971 TL taksitle!

Komsan Kompresör"ün Halkalı"nın girişinde İkitelli Caddesi"nin tam üzerinde yarattığı yeni yaşam merkezi Ark Residence"ın web sitesi yayına girdi...



www.arkresidence.com adresini ziyaret edenler, proje ile ilgili akıllarına gelen tüm sorulara, œonline destek bölümünden anında cevap alabilecekler.

Ark Residence web sitesini ziyaret edenler, projenin teknik özelliklerinden, kat planlarına ve konumuna kadar tüm bilgileri kolaylıkla bulabilirler. www.arkresidence.com sitesini ziyaret edenler, sitenin sağ üst tarafında bulunan œonline destek bölümüne tıklayıp iletişim bilgilerini girdikten hemen sonra bir satış sorumlusu ile canlı olarak iletişim   kurabilir ve proje hakkındaki tüm sorularına anında cevap alabilir.

ARK Residence, kalabalık yaşamdan sıkılan veya geleceğin ofislerinde çalışmak isteyenler için Halkalı"nın girişinde yükseliyor. Halkalı"daki gelişen konut yaşamı ile iş merkezlerinin tam ortasında ve Halkalı İkitelli Caddesi"nin hemen girişinde bulunan ARK Residence, yaşamını yeni bir boyuta taşımak ve konforu yaşamak isteyenler için tasarlandı.

Sadece gerçek residence projelerinde görülebilen 3,60 metre kat yüksekliği ile 12 katta 74 “ 96 metrekare aralığında toplam 113 daireden oluşan proje, sahiplerine benzersiz bir ortamda yaşama ve çalışma imkanı yaratıyor.

Concierge hizmetleri, havaalanı transferleri, market, kuru temizleme, eczane, kırtasiye, vale park hizmeti, housekeeping, 24 saat gelişmiş güvenlik ve temizlik hizmetleri ARK Residence ile yaşanacak ayrıcalıklardan sadece birkaçı¦ Daire içlerinde ise ankastre fırın, ankastre elektrikli ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi, buzdolabı ve vestiyerli dolap sayesinde, hiçbir ek masrafa girmeden taşınmak mümkün.

Ark Residence"da yaşayanlar; ister terasta geniş bir manzaraya bakarak havuzun tadını çıkarır, ister camla çevrili fitness center"da ufka doğru koşabilir, ister saunanın, isterse terasta yer alan kafedeki içeceğin keyfini çıkarabilir. Tüm bunlardan sıkılanlar, 800 metrekare alanda kurulan mini golf sahasında kafasını dinleyebilir veya iş görüşmelerini yapabilir.

Elektrik kesintilerinde yol, çevre aydınlatma, ortak alanlar ve dairelerin acil ihtiyacını karşılamak üzere jeneratör ve her daireye en az 1 araçlık kapalı otopark ve ayrıca misafir otopark alanı da projenin standartları arasında yer alıyor.

Kendi içinde bulunan lokal alışveriş merkezi ile bir konutun veya ofisin ihtiyaç duyabileceği her türlü yiyecek, market ve hizmet (kırtasiye,kuru temizleme,banka vb) ihtiyaçlarının karşılandığı ARK Residence, ayrıca bölgedeki Starcity ve 212 AVM ile yeni yapılmakta olan Mall of İstanbul"a da araçla 5   dakikalık mesafede yer almaktadır.

Tem “ E5 otoyolları, Basın ekspres yolu, Atatürk Havalimanı, Olimpiyat Stadı, Uluslararası Tema parkı, Masko-İstoç-Otocenter gibi iş merkezlerinin yanı başında yapılıyor olması projeyi gerek bir yaşam alanı, gerekse ofis olarak öne çıkarmaktadır. Yaşam ve iş hayatının kalbinin attığı Halkalı"nın ilk residence projesi olan ARK Residence, hayatın merkezinde olmak isteyenlerin ilk tercihi olacak.

Tel : 0212 548 18 19
www.arkresidence.com
[email protected]

 


Geri Dön