19 / 04 / 2024

Wyndham Hotel Group Türkiye'de 20'inci otelini açtı!

Wyndham Hotel Group Türkiye'de 20'inci otelini açtı!

Wyndham Hotel Group, Türkiye'deki ikinci üst sınıf otelini İstanbul'da açtı şirketin Türkiye'deki otel sayısı 20'ye ulaştı...




Yaklaşık 7 bin 380 otel ile Wyndham Worldwide Corporation şemsiyesi altında dünyanın en büyük otelcilik şirketi olarak yer alan Wyndham Hotel Group, Türkiye'deki ikinci üst sınıf Wyndham Hotels and Resorts® oteli 307 odalı Wyndham İstanbul Petek'in açılışını duyurdu. 


Wyndham Hotel Group, kendi bayrağını taşıyan Türkiye'deki 20'nci otel olan Güneşli'deki Wyndham İstanbul Petek'in açılışıyla Türkiye'deki varlığını sağlamlaştırıyor. Şirketin şu anda Türkiye'de Wyndham Hotels and Resorts, TRYP by Wyndham® ve Ramada® markaları altında faaliyet gösteren otelleri bulunuyor. İstanbul'daki ilk TRYP by Wyndham oteli Aralık 2012'de açılmıştı. 


Wyndham Hotel Group, Türkiye'deki orta ve üst sınıf hizmet faaliyetlerine ek olarak geçtiğimiz ay da İlbak Turizm İşletmeleri ve Yatırım A.Ş. ortaklığıyla Super 8® markasını duyurmuştu. Önümüzdeki 10 yılda Türkiye'de 20 Super 8 otelinin daha açılması bekleniyor. Super 8® markası 2 bin 300 otel ile dünyadaki tüm ekonomi sınıfı otel zincirlerinden daha fazla otele sahip.


Wyndham Hotel Group Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Genel Müdürü Rui Barros, "Bölgedeki büyüme stratejimizin ayrılmaz bir parçası olan Türkiye'de bir Wyndham Hotels and Resorts otelini daha açmaktan büyük heyecan duyuyoruz," dedi.


Barros, "Yakın zamanda açılan Wyndham İstanbul Kalamış Marina'nın gördüğü ilgi, ülkede Wyndham® markasına güçlü bir talep olduğunu gösteriyor. Önümüzdeki yıllarda burada yeni, kaliteli oteller açma fırsatları üzerinde ortaklarımızla birlikte çalışmak için sabırsızlanıyoruz" şeklinde konuştu.


Kılıçbey Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne ait olan ve Metex Design'ın tanınmış mimarlarının tasarım katkılarıyla inşa edilen otelin yapımı ve açılışı 200 kişiye istihdam sağladı. Otelin dekorasyonunda tüm dünyadan, aralarında Çek Cumhuriyeti'nde el işi üretilmiş cam avizelerin de bulunduğu zanaat ürünlerinden yararlanıldı.


Sabah Gazetesi


Geri Dön