26 / 04 / 2024

Yabancıların gözü mega projelerde!

Yabancıların gözü mega projelerde!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul yatırımcıları ve grupları Dubai'de bir araya geldi. Yabancı yatırımcıların gözü kulağı 3. Havalimanı ve Çanakkale Köprüsü gibi mega projelerdeydi.



3. Havalimanı ve Dünyanın önde gelen gayrimenkul yatırımcıları ve grupları Dubai'de buluştu. Fuar, Türkiye'nin mega projeleri için de global vitrin oldu. 


Başta Emlak Konut GYO olmak üzere Türkiye'den fuara katılan tüm firmalar, fuarda sadece kendi projelerini anlatmakla kalmadılar, aynı zamanda Ortadoğulu ve Körfezli yatırımcıları Türkiye'nin mega projelerini de tanıttılar. 


Fuara katılan firmalar, Çanakkale Köprüsü, 3. Havalimanı, İstanbul Finans Merkezi gibi projeleri de yakından takip ettiler. Firmalar, bu projelerle ilgili sorular sorduklarını anlattılar. 


KIBRIS KONUT PAZARI GÜNDEMDE

Cityscape Global 2017 Fuarı’nın diğer gündemi Kıbrıs konut pazarının dünyaya açılması oldu. Fuarda Kıbrıs'ın iki yakası bu kez konut satmak için yarıştı. 


Deniz üzerinde yüzen 'Venedik'

İtalya’nın dünyaca ünlü Venedik şehrinin bir kopyasının yapımına Dubai'de başlanıyor. 680 milyon dolara mal olacak ve 2020'de tamamlanacak projenin en önemli özelliği Dubai kıyılarından 4 kilometre açıkta ‘yüzer’ vaziyette bulunacak olması. Projede, 12 farklı yüzer adacık bulunacak. 




Akşam


Geri Dön