26 / 04 / 2024

Yakacık Tual Adalar daire fiyatları!

Yakacık Tual Adalar daire fiyatları!

Firma: Dağ Mühendislik

Proje: Tual Adalar

Yakacık Tual Adalar daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. Kartal Metrosu'na 3 dakikalık uzaklıkta olan projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.



İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık bölgesinde,  Dağ Mühendislik  imzasıyla hayata geçirilen  Tual Adalar  Konutları'nın 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


Yakacık Tual Adalar daire fiyatları cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. 6 bloktan oluşan projede 33 bin 103 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Tual Adalar Residence'de konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje Emlak Konut GYO güvencesine sahip. 


Tual Adalar Yakacık'ta sauna, spor alanları, yüzme havuzu, fitness ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor. Projede dairelerin büyüklükleri 75,43 - 185,86 metrekare olarak dizayn edildi. 


Yakacık Tual Adalar daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. 555 adet konuttan meydana gelen projede yüzde 30 peşinatta kalan tutar 30 ay 0 faiz avantajıyla ödeniyor. 


Tual Adalar Rezidans Sabiha Gökçen Havalimanı'na 9 dakika, Kartal İskelesi'ne 6 dakika, E-5'e 3 dakika, TEM Otoyolu'na 12 dakika ve Kartal Metrosu'na 3 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Tual Adalar adresi: Şehit Aydın Çelik Cd. Yaman Sk. Tual Adalar Satış Ofisi Yakacık / Kartal / İST


Tel: 444 9 213

Web: www.tualadalar.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön