20 / 05 / 2024

Yakında Android Otomotiv arabanızda YouTube videoları izleyebileceksiniz

Yakında Android Otomotiv arabanızda YouTube videoları izleyebileceksiniz

 Google I/O 2023'te şirket , hem Android Auto hem de Android Automotive için bir dizi iyileştirmeyi tamamladı ve arabalarında Google tabanlı hizmetler isteyenlerin daha fazla özellik ve daha iyi hesap entegrasyonu elde etmesini sağladı.



Bir hatırlatma olarak, iki sistem benzer (neredeyse aynı?) bir ada sahip olabilir, ancak aslında oldukça farklıdır. Android Auto, ister kablosuz ister kablolu bağlantı yoluyla olsun, temelde yalnızca telefonunuzdaki içeriği yansıtır. Bu , Apple'ın CarPlay'ine Google'ın yanıtıdır ve telefonunuz olmadan çalışmaz.AndroidOtomotiv, ancak, bir versiyonudurAndroidotomobilin ana bilgi-eğlence sistemi olarak otomobilin içinde çalışır. Bağlı bir telefonunuz olsa da olmasa da çalışır. Toplu olarak, Google sistemleri şu şekilde ifade eder:AndroidArabalar için - evet, başka bir isim.

Android oto

İlk önceAndroidOtomatik, en çokAndroidkullanıcılar şu anda araç içi deneyimlerini telefonlarıyla entegre etmek için kullanıyor. Google'a göre, Android Auto yıl sonuna kadar yaklaşık 200 milyon arabada kullanılabilecek ve bazı otomobil üreticileri CarPlay'i sunmaktan vazgeçtiklerini veAndroidOtomobil, milyonlarca kullanıcının arabalarıyla entegre olma şekli hâlâ bu.

Ancak, Google I/O 2023 için güncellemelerAndroidOtomatik nispeten küçüktür. Bu yılın başlarında Google,AndroidAuto, ancak şimdi Zoom ve Microsoft Teams gibi konferans uygulamaları için destek alıyor ve kullanıcıların toplantılardan gelen sesleri duymasına ve aramayı doğrudan arabalarının ekranından kontrol etmesine olanak tanıyor.

Yakında Android Otomotiv arabanızda YouTube videoları izleyebileceksiniz

Güncellemeler çok daha büyükAndroidOtomotiv veya doğrudan arabalara yerleştirilmiş işletim sistemi.

Yeni başlayanlar için, Waze nihayet sahip olan tüm arabalara yayılıyorAndroidOtomotiv ve bu arabalarda Play Store'da bulunacak. Waze ayrıca, arabanızın fiş tipini özel olarak destekleyen şarj istasyonlarını arama yeteneği gibi, otomobillerde EV odaklı yeni özellikler de alıyor.


Geri Dön