19 / 04 / 2024

Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Toplu Temel Atma Törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. Törende Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu’nun ve diğer 12 merkezin temsili olarak temeli atıldı.




Değişim ve dönüşümün Mart 2014 tarihinde başladığı Beylikdüzü’nde ardı ardına projeler hayata geçmeye devam ediyor. Şu ana kadar ilçeye birçok sosyal yaşam merkezleri, sosyal tesisler, kültür noktaları ve hizmet birimleri kazandıran Beylikdüzü Belediyesi, 13 yeni merkezin yapımına başlanacağı belirtilerek hepsini temsilen Yakuplu’da toplu bir temel atma töreni gerçekleştirdi. 


Coşku İçinde Butona Basıldı


Törende; Beylikdüzü’ne kazandırılacak Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu, Gürpınar Özel Eğitim Ortaokulu, Kavaklı Kapalı Spor Salonu, Megakent Camii, Hasırcılar Camii, Livaneli Özgürlük Parkı, Müzik ve Sanat Kursları Merkezi, Adnan Kahveci Emekli Lokali, Kavaklı Stadı tribün rehabilitasyonu ve spor kulüpleri hizmet binaları, Gürpınar Stadı tribün rehabilitasyonu ve yeni hizmet binaları, Adnan Kahveci Kreşi, Mahallemiz Adnan Kahveci Muhtarlık ve Çözüm Merkezi, Mahallemiz Büyükşehir Muhtarlık ve Çözüm Merkezi, Mahallemiz Kavaklı Muhtarlık ve Çözüm Merkezi’ni anlatan kısa bir tanıtım filmi gösterildi. Törene katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve parti temsilcileri, hep birlikte butona basarak temel atma törenini coşku içinde gerçekleştirdi.


“Vatandaşı ayırırsanız adımızdaki ‘halk’ ifadesini çıkarmamız lazım”


Ülkenin birlik, beraberlik ve adalet düzeni ile ilgili önemli mesajlar veren Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Yakuplu’ da binlerce çocuğun okulun bağışçısı olan Cevat Güleç’i anarak diplomasını alacağını belirtti ve aileyi yürekten kutladı. CHP’li belediye başkanlarına genel bir hitapta bulunan Kılıçdaroğlu, “Seçimlere girerken yakanıza CHP rozeti taktınız ve seçildiniz. Şimdi hiçbir ayrım yapmadan, kimliği şöyledir böyledir demeden bütün beldeyi kucaklayıp herkese eşit hizmet götüreceksiniz ama harcadığınız her kuruşun hesabını millete vereceksiniz. Biz insan odaklı ve herkesin yaşamına saygı gösteren bir partiyiz. Vatandaşı ayırırsanız adımızdaki halk ifadesini çıkarmamız lazım. Asıl hedefimiz mutlu bir Türkiye yaratmaktır.” şeklinde konuştu. Umudunun gençler olduğunu da belirten Kılıçdaroğlu, bilim ve eğitimi destekleyerek, bu ülkeye huzuru getireceklerinin teminatını verdi. Beylikdüzü’nde üniversite öğrencisi olan otizmli Türkü Ertuğrul ve Kılıçdaroğlu’na çiçek takdim ederken, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu da bölgeye ortaokul kazandıran bağışçı Cevat Güleç’in ailesine plaket takdim etti.


“Hizmet olsun diye koşturacağız”


Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu ilçede ağırlamaktan onur duyduklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; herkesi kucaklayan, kimlik ayırt etmeyen Beylikdüzü’nde temel atma töreninin gerçekleştiği bu 13 önemli projenin startının verildiğini; finansmanının ve tüm detaylarının hazır olduğunu ve bir buçuk sene içinde de bu noktaların hizmete gireceğini duyurdu. İmamoğlu, ilçede her bölgeye önemli yatırımlar yapıldığını ve bunun devam edeceğine dikkat çekerek, “Beylikdüzü, sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinin gerçekleştiği bir ilçe olsun diye, hizmet olsun diye koşturacağız” dedi. 



Beylikdüzü Belediyesi



Geri Dön