28 / 03 / 2024

Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Beykoz Belediyesi’nin eğitim yatırımları kapsamında çalışmaları devam ediyor. Belediyenin ilçeye kazandırdığı Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı. 




Beykoz Belediyesi’nin eğitim yatırımları kapsamında hayata geçirilen Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı.

 

7 bin metrekarelik alan üzerine 24 derslikli inşa edilecek okulda yaklaşık bin öğrenci eğitim-öğretim alacak. Boğaziçi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin alt kısmında yapımına başlanan yeni okulun tüm maliyeti Beykoz Belediyesi ve sponsorlar tarafından karşılanacak. 

 

Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı!

 

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre; okulda 24 dersliğin yanı sıra konferans salonu, laboratuvar, yemekhane ve mescitler de bulunacak. 

 

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu'nun temel atma töreninde açıklamalar yaptı. Başkan Çelikbilek şunları söyledi; “Devletimiz büyüdükçe eğitime daha da katkı sağlıyoruz. Arazi olarak çok zor alanda bir inşaat yapıyoruz. Bu alanın temininde emek verenlere çok teşekkür ediyorum. Şahinkaya’da 2’si imam hatip lisesi ve ortaokulu olmak üzere 6 liseye birden kavuşacacağız. 5 bin öğrencimiz orada okuyacak. Mimari projelerinin tamamı Beykoz Belediyesi’ne ait. İlçemiz eğitimde daha kaliteli ve başarılı bir yapıya kavuşacak. Yeni imam hatip okulumuz hayırlı olsun.” dedi. 

 


Geri Dön