26 / 04 / 2024

Yalçınlar Göl Mahal Evleri'nde 1 milyon 295 bin dolara!

 Yalçınlar Göl Mahal Evleri'nde 1 milyon 295 bin dolara!

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Gölmahal

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece'de konumlandırılmış olan Gölmahal Villaları projesinde fiyatlar 1 milyon 295 bin dolardan başlıyor ve 1 milyon 495 bin dolara kadar devam ediyor....



38 adet villanın bulunduğu  Gölmahal  projesinde satışlar 'Natamam değil, tastamam!' sloganıyla devam ediyor. Örenek villasının hazır durumda olduğu proje, 92 bin 470 metrekarelik alan üzerinde  Yalçınlar Group  tarafından Büyükçekmece'de konumlandırılıyor.


Tasarımı Dara Kırmızıtoprak ile Gökhan Avcıoğlu'na ait olan Büyükçekmece Gölmahal Villaları projesinde 50 kwalık rüzgar tribünü bulunuyor ve bu sayede  rüzgar tribünü ile elektrik, güneş kollektörleri ile sıcak su üretip, merkezi arıtma sistemi ile artık suları arıtıyor. sı pompaları ile doğalgaz kullanmadan ısıtma ve soğutma sağlanan Göl Mahal Evleri'nde oyun parkı, 3 adet tenis kortu, Türk hamamı, 2 açık ve 1 kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu ve buhar banyosu bulunuyor. Projenin ortak kullanım alanı 10 bin metrekare olarak belirlendi.


Evlerin akıllı otomasyon sistemiyle donatılmış olduğu Yalçınlar Gölmahal Villaları projesinde villaların fiyatları 1 milyon 295 bin dolardan başlıyor. Maksimum fiyat ise 1 milyon 495 bin dolar.


0212 886 28 63   

www.golmahal.com

Yağmur Başak KARA




projeye sor



Geri Dön