16 / 04 / 2024

Yalı Evleri iletişim!

Yalı Evleri iletişim!

Firma: Gökşin Yatırım

Proje: Yalı Evleri

Yalı Evleri iletişim bilgileri ve açık adresini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Hemen teslim edilen Bodrum Yalı Evleri'nde fiyatlar 220 bin dolardan başlayıp, 450 bin dolara kadar çıkıyor...




Muğla'ya bağlı Bodrum bölgesinde hayata geçirilen  Yalı Evleri  projesi  Gökşin Yatırım  tarafından hayata geçiriliyor. Bodrum Yalı Evleri projesi Bodrum Konacık'ta yer alıyor. Yalı Evleri iletişim bilgileri öncesinde projeden bahsedelim.


Yalı Evleri Bodrum ödeme koşulları dahilinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Bodrum Yalı Evleri projesi 120 adet konuttan meydana geliyor. Bodrum Yalı Evleri teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.


Yalı Evleri Bodrum'da Tripolis, Laodikeia, Closse ve Lykos olarak 4 farklı tipte konut seçenekleri sunuluyor. Yalı Evleri Bodrum satış fiyatları 220 bin dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor.


Yalı Evleri iletişim için 0532 488 91 22 numaralı telefonu arayarak Bodrum Yalı Evleri satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Yalı Evleri Bodrum fiyat listesi 220 bin dolardan başlayıp, 450 bin dolara kadar değişiyor.


Bodrum Yalı Evleri nerede?

Yalı Evleri Bodrum adres : Balkanoğlu İş Merkezi E Blok No:1 Konacık - Bodrum - Muğla -Türkiye 


Yalı Evleri iletişim 

Telefon: 0532 488 91 22

Web adresi: www.goksinyatirim.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön