16 / 04 / 2024

Yalova Devlet Hastanesi ek hizmet binası yarın açılıyor!

Yalova Devlet Hastanesi ek hizmet binası yarın açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca son teknoloji kullanılarak yaptırılan Yalova Devlet Hastanesinin ek hizmet binası, Bakan Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılacağı törenle açılacak.



Gazetecilere beş kattan oluşan ek binayı gezdiren Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ünal Küçükyılmaz, yaptığı açıklamada, hasta nenin mevcut fiziki koşullarının yeterli gelmediğini söyledi. 

Daha konforlu ve rahat bir ortamda sağlık hizmeti sunabilmek amacıyla ek binanın inşa edildiğini belirten Küçükyılmaz, "Binamızda 4 ameliyathane, 85 hasta yatağı bulunuyor. 25 poliklinik odamız ve fizik tedavi merkezimiz mevcut. Ağız ve diş sağlığı hizmetleri de verebileceğiz. Kemoterapi alan vatandaşlarımız il dışına gitmek zorunda kalıyordu, binamızda bu hizmeti de verebileceğiz" diye konuştu.

 

Küçükyılmaz, binanın Türkiye'nin en konforlu hastanelerinden biri olduğunu belirterek, hasta ve yakınlarına sağlık, lojistik ve otelcilik hizmetleri bakımından üst düzey bir ortam hazırlamak istediklerini vurguladı. Küçükyılmaz, şunlan kaydetti: "Her odamızın banyosu, tuvaleti var. Ferah bir ortamda, iki kişiyi geçmeyen odalar tasarlandı. Her alanı müthiş bir konfor içinde, son derece güzel ve nezih bir ortamda hizmet sunmak istedik. Bakanımızın da teşrifleriyle 4 Mayıs itibarıyla bu binamızı hizmete sunacağız. 

Ziyaretçilerimiz, üst düzey konforu olduğu için binayı rezidansa benzetti. Biz de rezidans kelimesini uygun gördük. Bizim de hoşumuza gitti. 'Rezidans niteliğinde hastane' diyoruz." 


Türkiye'de Vakit



Geri Dön