24 / 04 / 2024

Yalova KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yalova KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yalova ile Çiftlikköy arasında bulunan alternatif bağlantı noktalarından biri olan KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.





Yalova ile Çiftlikköy arasında bulunan alternatif bağlantı noktalarından biri olan KİPTAŞ köprüsünün yeniden inşası için çalışmalar başladı.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “KİPTAŞ köprüsünün ihale süreci tamamlanmıştı. Bunun akabinde inşaatta sıkıntı yaşanmaması adına Armagaz yetkilileri de köprünün geçeceği güzergah üzerindeki eski hattı iptal etmiş, yeni bir hat inşa etmeye başlamıştı. Bizler projemizi hazırlayıp ihalemizi gerçekleştirmiştik. DSİ bizlere dere yatağı düzenlemeleri kapsamında buradaki köprüyü de inşa edeceğini belirtti. Buradaki çalışmayı Devlet Su İşletmeleri (DSİ) devraldı ve kendi ihalesini yaptı. Bizlerin de yapmış olduğu ihale bu doğrultuda iptal edildi. Yalova Belediyesi’nin vatandaşlarımızın refahı için başlatmış olduğu bu çalışma diğer çevrelerden de yankı bulmuş ve nihayete ermiş olacak. Önemli olanda hizmetin hayata geçirilmesidir” diye konuştu.



Yalova Belediyesi


Geri Dön