29 / 03 / 2024

Yalova Yolu'nda konut projeleri artacak!

Yalova Yolu'nda konut projeleri artacak!

İstanbul-Bursa İzmir Otoyolu daha açılmadan Yalova Yolu'nu hareketlendirdi. Büyükşehir'in projeleriyle Bursa'ya da yakınlaşan yolda konut projeleri artıyor.



İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol projesi Yalova Yolu'ndaki inşaatları artırdı. Bursa'da seçkin konut projeleriyle adını duyuran Alpiş Group, Yeni Yalova Yolu üzerinde 300 daire ve 18 işyerinden oluşacak konut projesinin temelini önümüzdeki günlerde atmaya hazırlanıyor. 




TRAMVAY HATTI DA GELİYOR 

Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp yeni ulaşım projeleri ile birlikte Yalova Yolu'nun cazibe merkezi olacağını söyledi. Karaalp "Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden BUTTİM Kavşağı'nın tamamlanması ve yine Büyükşehir Belediyesi'nce kısa bir şiire sonra devreye alınması hedeflenen tramvay hattıyla birlikte bölge daha fazla tercih edilen konuma gelecek" dedi.


 

Karaalp ekonomideki güven ve istikrar ortamının inşaat sektörüne doping etkisi yaptığını açıkladı. Türkiye genelindeki konut satışlarında 2015 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 43 artış yaşandığını vurgulayan Sertaç Karaalp şöyle konuştu: "Bu artışta yabancı yatırımcıların da önemli bir payı var. Tüm dünyayı takip eden yabancı yatırımcılar son dönemde Türkiye'yi tercih ediyor. Tercihlerinin sebebi de ülkemizdeki güven ve istikrar ortamı. Biz de Bursa'ya olan yabancı yatırımcıların ilgisinden dolayı yeni projemize start veriyoruz. Projemiz yabancılara da hitap edecek" merkezi Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp 300 daire ve 18 işyerinden oluşan konut projesinin temelini önümüzdeki günlerde atacaklarını söyledi. Karaalp projenin Yeni Yalova Yolu üzerinde yükseleceğini belirtti. 



Sabah Marmara


Geri Dön