26 / 04 / 2024

Yalovaspor'a yeni tesis yapılacak

Yalovaspor'a yeni tesis yapılacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından  Yalovaspor Kulübünün tesislerinin bulunduğu bölgenin imara açılarak konut alanına  dönüştürüleceği, kulübe yeni tesis kazandırılacağı bildirildi



Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, gazetecilere yaptığı açıklamada  imar revizyonuyla konut alanına çevrilen Yalovaspor tesislerinin bulunduğu  bölgeye ilişkin bilgi verdi.

Koçal, geçtiğimiz aylarda alınan belediye meclis kararıyla ilgili yasal  sürecin devam ettiğini belirterek, yeşil-kırmızılı kulübe yeni bir tesis  kazandıracaklarını bildirdi. Koçal, şunları kaydetti: 'Amacımız yok etmek değil, güzelini yapmak. Yalovaspor Tesisleri"nin  bulunduğu yer 9 dönümlük bir alanda. Biz spor kompleksini Hacımehmet Ovası"nda  yaklaşık 20 dönümlük alanda yapacağız. Amacımız bir şeyi yok etmek değil, yerine  daha güzelini daha büyüğünü koymak. Başarılı bir ticaret adamı, bir şeyi elinden  çıkarırken iki şey kazanırsa kendini başarılı görür. Biz de meseleye böyle  bakıyoruz. Burayı elden çıkarırken daha büyük, daha güzel bir şey elde ederek  yapacağız.' Yakup Koçal, mevcut tesislerin ihtiyaca cevap vermediğini, yeni  tesislerin antrenman sahası ve sosyal tesisleriyle Yalovaspor"a yakışacağını  sözlerine ekledi.
AA


Geri Dön