27 / 04 / 2024

Yamaç İnşaat gelecek dönem için konut sektörüne odaklandı!

Yamaç İnşaat gelecek dönem için konut sektörüne odaklandı!

İnşaat sektöründe anahtar teslim işler yapan Yamaç İnşaat, çalışmalarını beşer yıllık hedefler doğrultusunda sürdürüyor. Ziya Yamaç, gelecek dönem için konut sektörüne odaklandıklarını söyledi.



İnşaat sektöründe anahtar teslim işler yapan Yamaç İnşaat, çalışmalarını beşer yıllık hedefler doğrultusunda sürdürüyor. 


Dördüncü beş yıllık hedef programlarına girdiklerini belirten Yamaç İnşaat firma sahibi Ziya Yamaç, tüm hedeflerine ulaştıklarını ve yaptıkları işlerin referansı ile büyümeye devam ettiklerini bildirdi. Yap-sat ve özel sektöre taahütlü işlerin yanı sıra kamuya sağlık sektöründen eğitim sektörüne kadar bir çok farklı alanda projeler ürettiklerini dile getiren Yamaç, gelecek dönem için konut sektörüne odaklandıklarını söyledi. Yamaç, yaptıkları işlerin kalitesini her geçen gün daha da artırmaya çalıştıklarını ifade etti.

 

Yaptıkları işlerin referansı sayesinde müşterilerin Yamaç İnşaat'ı tercih ettiğini kaydeden Ziya Yamaç, 15 yıldır sektörde çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kentsel dönüşüm sürecinin de kentte ciddi bir gündem oluşturduğuna dikkat çeken Yamaç, "Asıl ismi ile 6360 saydı yasa kapsamında şehir merkezinde yoğun işlerimiz var. Ziya Paşa Bulvarında 2016 yılında 'Ziyapaşa Concept' adında yaklaşık 3.5 dönüm genişliğinde bir arsa üzerinde konut inşaatına başlayacağız. Sarıçam ilçesinde de yeni projelerimiz var" şeklinde konuştu. 


"Adana, şehirleşme açısından kayda değer bir potansiyel barındırıyor"


Firma olarak 2015 yılında piyasadaki olumsuzluklardan etkilendiklerini dile getiren Ziya Yamaç, "2015, tüm sektörler için kayıp bir yıl olarak geçti. Yine de biz elimizde olan işler ve referanslarımız sayesinde sektörün olumsuz gidişatına oranla daha az etkilendik. Bu sayede de yükselen grafiğimizi sürdürdük. 2016'da ise hedefimiz, işlerimizi bir üst seviyeye çıkarmak" dedi. Mimar olmanın sorumluluğu ile bölgeye katkı sağladıklarını ve yaşam alanlarının seviyesini yükselttiklerini ileri süren Yamaç, şöyle devam etti: "Adana, şehirleşme açısından kayda değer bir potansiyeli bünyesinde barındırıyor. Fakat bu potansiyelin de sıkıntılı bir süreç olduğunu göz ardı etmemek lazım. Biz bu sıkıntılara yenisini eklemek değil, problemlerin çözümüne katkı sağlamak adına işler yapıyoruz." Sektörün sorunlarına da değinen Yamaç, şunları söyledi: "Türkiye ekonomisinde yaklaşık son 10 yıldır inşaat sektörü çok önemli bir konumda ve bu sebeple yaşanan her sıkıntıdan etkileniyor. Ekonomideki olumsuzluklardan çabuk etkilenen bir sektör olmamızın yanında, şehrin dinamikleri de bizi etkiliyor. Ne kadar iyi işler yapsanız da insanlar evlerine rahat ve geniş yollardan gidemiyorsa, yapılan işlerin kendini göstermesi zorlaşıyor. Bunların yanında inşaat sektöründe iş yapabilmek için belirli kriterlerin getirilmesi ve mesleğin disipline edilmesi gerekiyor." 


Dünya


Geri Dön