29 / 03 / 2024

Yandex, Haritalar servisine Antalya Panoramaları’nı ekledi!

Yandex, Haritalar servisine Antalya Panoramaları’nı ekledi!

Yandex, Haritalar servisine eklenen Antalya Panoramaları’nı hizmete sundu. Bundan böyle kullanıcılar, 360 derecelik yüksek çözünürlüklü görseller eşliğinde Antalya’nın bütün güzelliklerini oturduğu yerden görüp, keşfedebilecek...




Hayata değer katan servisleriyle büyük beğeni toplayan Yandex, Haritalar servisine eklenen Antalya Panoramaları’nı hizmete sundu. Bundan böyle kullanıcılar, 360 derecelik yüksek çözünürlüklü görseller eşliğinde Antalya’nın bütün güzelliklerini oturduğu yerden görüp, keşfedebilecek.


Turizmin başkenti Antalya, bugünden itibaren Yandex’in panoramaları üzerinden gezilip görülebilecek. Yandex.Haritalar’a eklenen Antalya Panoramaları, Kızıl Kale, Aspendos, Düden Şelalesi, Apollon ve Athena Tapınağı başta olmak üzere şehrin turistik ve kültürel zenginliklerini her an Yandex kullanıcılarıyla buluşturacak.


İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Kuşadası ve Didim’in ardından kullanıcılar artık Antalya’yı da Yandex üzerinden keşfe çıkabilecek, gezip görebilecek. Özel çekim teçhizatlı araçlarla 1571 km yol boyunca yapılan çekimlerde, 284.064 fotoğraf Antalya Panoramaları’na eklendi. Böylelikle aralarında Antalya’nın ilçeleri Alanya ve Manavgat’ın panoramaları da dahil olmak üzere, 71.016 panorama hizmete sunuldu.


Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık’ın katılımı ile Antalya’da gerçekleştirilen lansmanda Yandex.Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Ali Yalçındağ şunları söyledi: “Sadece Türkiye için değil, tüm dünya için turizmin en önde gelen lokasyonlarından biri olan Antalya’yı panoramalar servisimize dahil ettik. Hem ülkemizin bu enfes güzelliğini tüm dünyaya göstermek, hem de kendi vatandaşlarımıza diledikleri zaman Antalya’yı ve akdenizi görebilme imkanı vermekten dolayı çok mutluyuz. Kullanıcılar Yandex.Haritalar üzerinden Panoramalar servisiyle dilediği zaman Antalya’yı keyifle keşfedip, gezebilecek”.


Geri Dön