19 / 04 / 2024

Yapı-Endüstri Merkezi, ACE of M.I.C.E Fuarı’na katılacak!

Yapı-Endüstri Merkezi, ACE of M.I.C.E Fuarı’na katılacak!

İstanbul’un merkezinde, 5 kişiden 800 kişiye kadar olan kapasitesi, esnek kullanım alanları ve mekân çözümleriyle fark yaratan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 16-18 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek ACE of M.I.C.E Fuarı’nda yerini alıyor.



İstanbul’un merkezinde, 5 kişiden 800 kişiye kadar olan kapasitesi, esnek kullanım alanları ve mekân çözümleriyle fark yaratan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 16-18 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan kongre ve etkinlik sektörünün buluşma noktası ACE of M.I.C.E Fuarı’nda yerini alıyor.


Yapı-Endüstri Merkezi Fulya’da bulunan 1.000 m2’lik etkinlik alanı ve modern mimarisiyle; fuarlardan sergilere, lansmanlardan partilere, kurumsal toplantılardan eğitimlere kadar tüm organizasyonlarda etkinlik ve performans mekânı olarak hizmet veriyor.


Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) 11.000’i aşkın profesyonel ziyaretçisi ve yerli, yabancı firmalardan oluşan 600’ü aşkın katılımcısıyla kongre, toplantı ve etkinlik endüstrisinin buluşma noktası olan ACE of M.I.C.E Fuarı’na katılıyor. İstanbul’un merkezinde yer alan alternatif mekân hizmetleriyle Yapı-Endüstri Merkezi, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ACE of M.I.C.E Fuarı’nda C/101 no’lu standında ziyaretçilerle buluşacak.


Erginoğlu & Çalışlar mimarlık ofisinin tasarladığı, yüksek tavanlı bir konstrüksiyona ve modern mimariye sahip olan Yapı-Endüstri Merkezi, etkinlik mekânları arasında bir alternatif olarak fark yaratıyor ve çok amaçlı kullanım alanları, yaratıcı etkinlik çözümleri ve üst düzey altyapı çözümleriyle mekân arayışında olan kurum ve kişiler için öncelikli tercih sebebi oluyor.


İstanbul’un Kalbinde Alternatif Bir Etkinlik Mekânı


Yapı-Endüstri Merkezi, ana salonu ve 5 farklı toplantı odasıyla kurumsal etkinliklerden lansmanlara, televizyon / film çekimlerinden dans festivallerine, ödül törenlerinden konferanslara kadar farklı içerik ve formatta birçok etkinliğe evsahipliği yapıyor.


Ana salona paralel olarak kiralanabilen toplantı odaları sayesinde genel kurullar, jüri toplantıları, çalıştaylar, eğitim vb. içerikli, birçok küçük gruptan oluşan toplantı organizasyonlarına da güçlü teknik altyapısıyla hizmet verebiliyor.


Etkinlik İçinde Etkinlik


Ana salonda bulunan perde sistemiyle mekân, 5 kişiden 800 kişiye kadar olan farklı kapasite ve oturma düzenlerine göre bölümlendirilebiliyor. Bu özelliğiyle mekân, fonksiyonel kullanım alanları oluşturmaya izin vererek, etkinlik içinde etkinlik yapılmasına olanak sağlayabiliyor. 1.000 m2’lik toplam kullanım alanı, kolonlarla bölünmemiş, 7 metreyi aşan tavan yüksekliğiyle içeri girildiği andan itibaren izleyicinin hızlıca etkinlikle buluşmasını sağlıyor.


Etkinlik mekânının bahçeden sağlanan düz girişi katılımcılara erişim kolaylığı sağlıyor. Misafirlerin açık alanda vakit geçirmesine imkan tanıyan mekân girişi kurulum aşamasında da avantaj sağlıyor.


Mekânın, iş merkezleri, oteller ve hastaneler bölgesinde olması ise ulaşım ve etkinlik operasyonlarının organize edilebilmesini destekliyor.


Sıra dışı etkinliklerin düzenlenmesine olanak veren fonksiyonel ve etkileyici bir atmosfer


Çok amaçlı, esnek kullanım

1.000 m2’lik toplam kullanım alanı ve 7 m’yi aşan tavan yüksekliği

İş merkezleri ve otellere yakınlık

Hazır teknik altyapı

Anahtar teslim etkinlik çözümleri

Ana Salonun Teknik Altyapısı


250 kişilik ses sistemi

2 adet telsiz mikrofon

1 adet kürsü mikrofonu

2 adet heatset mikrofon

5 adet delege mikrofonu

2 adet sabit Sanyo 4500 ansilümen projektör

2 adet motorlu projeksiyon perdesi (350 x 263 cm)

Otomatik bölme perdesi

18 adet 5 kademeli modüler podyum (1 modül: 2 x 1 m)

1 adet kürsü


Geri Dön