24 / 04 / 2024

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart'ta!

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart'ta!

Türk yapı sektörünün ve bölgesinin lider yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak.



Türk yapı sektörünün ve bölgesinin lider yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul inşaat sektörünün heyecan veren hareketliliği ve beklenen yeni imkanların odağında bulunuyor. 

En geniş katılımcı ve ürün grubu profiline sahip olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, her sene inşaat malzemeleri sektörünün lider firmaları ve hedef pazarlarına ulaşmayı hedefleyen yeni oyuncular, işlerini büyütmek ve fuarın sağladığı ihracat fırsatlarını değerlendirmek amacıyla Yapı Fuarı’na yöneliyor. Fuar, hem Türk hem de yabancı katılımcılar için alıcılara, karar vericilere ve kanaat önderlerinden  oluşan hedef kitleye ulaşmanızı sağlayan ana bir platform görevini üstleniyor. 

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart ta!

Fuar çerçevesinde düzenlenen VIP Uluslararası Alım Heyeti Programı ile yeni iş fırsatlarını yakalamak ve işini büyütmeyi amaçlayan katılımcılar;Cezayir, Gürcistan, İsrail, Kamerun, Kazakistan, Kosova, Lübnan, Nijerya, Sudan, Tunus, Uganda olacak şekilde toplam 11 ülkeden 218 davetli satın alma profesyoneli ile bir araya geldi ve 1500'ün üzerinde B2B toplantı gerçekleştirildi. 

Fuar, Sever Makine, KMC Group, Dizayn Grup, Şahtaş, Işıklar, Variodor, Kumtel/Luxell, Epsblock, Ceylanlar Perfore, Kösedağ, İlkpen Otomasyon, Lighton gibi birçok farklı ürün gruplarından sektör lideri firmanın ihracat hedeflerine ulaşmasına imkan sundu.

Yapı Fuarı–Turkeybuild Fuarı'ndan 1 milyar Euro'luk iş hacmi! 

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

 


Geri Dön