24 / 04 / 2024

Yapı Kredi Bankası'nden konut kredi faiz indirimi!

Yapı Kredi Bankası'nden konut kredi faiz indirimi!

Ekim ayının da ilk konut kredisi faiz indirim haberi geldi. Yapı Kredi Bankası konut kredisi faizlerinde 9 puan indirim uyguladı...



Yapı Kredi Bankası bugün itibariyle konut kredisi faiz oranlarını indirdi. Banka en son 10 Eylül’de faiz oranlarında indirim uygulamıştı. Yapı Kredi yüzde 1.29 olarak uygulamakta olduğu konut kredisi faizlerini 9 puan düşürerek yüzde 1.17 olarak uygulamaya başladı. Banka 10 yıla kadar tüm vadeler için yüzde 1.17 faiz oranı sunuyor.

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Şartları

Bankanın konut kredisi kampanyasından yararlanabilmek için Hayat Sigortası, BES ve Vadeli Mevduat opsiyonel ürünlerinden en az biri ve zorunlu çapraz ürünlerin alınması gerekiyor. Bankanın zorunlu uyguladığı çapraz ürünler; Yapı Kredi Banka Kartı,Bireysel İnternet Bankacılığı & Mobil Bankacılık Üyeliği, Kredi Kartı, 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı, Esnek Hesabı şeklinde yer alıyor.

Yapı Kredi Konut Kredisi Hesaplama

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Yapı Kredi Bankası’ndan güncel faiz oranları ile 100.000 TL tutarda konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin 5 yıl vade için aylık taksitleri yaklaşık 2.300 TL oluyor. Krediye vade sonunda yapılan toplam geri ödeme de 139.700 TL’ ye karşılık geliyor.

Konut kredi faizlerinde indirim talebi!
 

Konut Kredisi Masrafları

Yapı Kredi konut kredisine ek olarak 750 ile 2000 TL arasında ekspertiz ücreti, 185 TL ipotek tesis ücreti ve 150.000 TL konut kredisi için 750 TL kredi tahsisi ücreti talep ediyor.
 


Geri Dön