26 / 04 / 2024

Yapı Kredi konut kredisi faizlerinde indirim!

Yapı Kredi konut kredisi faizlerinde indirim!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faizlerinde indirim gerçekleştirdi. Banka konut için faiz oranlarını yüzde 0.95’e düşürdü...



Yapı Kredi Bankası’ndan bir indirim haberi daha geldi. Banka konut kredisi faizlerini Şubat ayında bir kez daha indirdi. İndirim öncesinde 10 yıla kadar tüm vadelerde yüzde 0.99 faiz oranı sunan Yapı Kredisi indirim sonrasından tüm tutarlar için 3 yıl vadeye kadar yüzde 0.95, 3 ile 5 yıl arası vadelerde yüzde 0.97 ve 5 ile 10 yıl arası vadelerde yüzde 0.99 faiz oranı uygulamaya başladı.

Banka ilgili faiz oranlarından yararlanılabilmesi için Hayat Sigortası, BES ve Vadeli Mevduat opsiyonel ürünlerinden en az biri ve zorunlu çapraz ürünlerin alınması zorunlu tutuyor. (Zorunlu Çapraz Ürünler: Yapı Kredi Banka Kartı, Bireysel İnternet Bankacılığı&Mobil Bankacılık Üyeliği, Kredi Kartı, 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı, Esnek Hesap)

Yapı Kredi Konut Kredisi Hesaplama

Yapı Kredi Bankası’ndan 100.000 TL tutarda 5 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin toplam geri ödemesi 132.000 TL oluyor. Kredinin aylık taksitleri ise yaklaşık 2.200 TL’ ye denk geliyor.


Geri Dön