29 / 03 / 2024

Yapı Kredi Koray GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Yapı Kredi Koray GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Nova Taşınmaz Değerleme ve Vera Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.



Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2018 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerinin seçilmesi hakkında açıklama yaptı.


Yapı Kredi Koray GYO 2018 yılı için portföyünde yer alan Bomonti Apartman, Levent Loft Bahçe, Kağıthane OfisPark,  Ankara  Çankaya ve Elit Residence'ta yer alan gayrimenkulleri ile ilgili değerleme yapmak üzere Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş'nin seçilmesine; 2018 yılı hesap dönemi içinde şirket portföyüne katılacak ve değerleme gerektiren varlıklarla ilgili değerleme yapmak üzere Vera Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş'nin seçilmelerine karar verdi.

 

Yapı Kredi Koray GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 30.01.2018 tarih ve 2018/02 numaralı toplantısında, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca; 2018 yılı için portföyümüzde yer alan Bomonti Apartman, Levent Loft Bahçe, Kağıthane OfisPark, Ankara Çankaya ve Elit Residence'ta yer alan gayrimenkullerimizle ilgili değerleme yapmak üzere Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş'nin seçilmesine; 2018 yılı hesap dönemi içinde Şirketimiz Portföyü'ne katılacak ve değerleme gerektiren varlıklarla ilgili değerleme yapmak üzere Vera Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş'nin seçilmelerine karar verilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.


Geri Dön