26 / 04 / 2024

Yapı Kredi Koray GYO 2019 için PwC Bağımsız Denetim'i seçti!

Yapı Kredi Koray GYO 2019 için PwC Bağımsız Denetim'i seçti!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı... 



Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim kuruluşu seçiminin genel kurul tarafından onaylanması hakkında açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere seçilen, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin onaylanmasına karar verildi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin bugün yapılan genel kurul toplantısında,  Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu çerçevesinde, Denetim Komitesi'nin görüşü dikkate alınarak Yönetim Kurulu tarafından, Şirketin 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere seçilen, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin onaylanmasına  karar  verilmiştir.

 


Geri Dön