19 / 04 / 2024

Yapı Kredi Koray GYO bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray GYO bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda olağanüstü genel kurul daveti ve bilgilendirme dokümanını yayınladı. 



Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağanüstü genel kurul daveti ve bilgilendirme dokümanı hakkında açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Olağanüstü Genel Kurulu, şirket ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. ile Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Şirket'in diğer A Grubu pay sahipleri (Selim Koray, Murat Koray, Semra Turgut, Süleyman Yerçil, Mustafa Ayhan Gönül, Gülümser Erdoğan, Mustafa Sinan Gönül, Nurşin Gönül, Burçin Bahadır Erdoğan, Burcu Erdoğan Gönül) arasında kamuya açıklanan pay devir sözleşmelerindeki yetkili kurumlardan pay devirlerine ilişkin gerekli onayların ve esas sözleşme değişiklikleri için yetkili kurumlardan gerekli izinlerin alınmış olması halinde, pay devir işlemleriyle bağlantılı olarak gerçekleştirilmek koşuluyla, ekli gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü yapılacak.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması:
Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Olağanüstü Genel Kurulu, şirket ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. ile Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Şirket'in diğer A Grubu pay sahipleri (Selim Koray, Murat Koray, Semra Turgut, Süleyman Yerçil, Mustafa Ayhan Gönül, Gülümser Erdoğan, Mustafa Sinan Gönül, Nurşin Gönül, Burçin Bahadır Erdoğan, Burcu Erdoğan Gönül) arasında kamuya açıklanan pay devir sözleşmelerindeki yetkili kurumlardan pay devirlerine ilişkin gerekli onayların ve esas sözleşme değişiklikleri için yetkili kurumlardan gerekli izinlerin alınmış olması halinde, pay devir işlemleriyle bağlantılı olarak gerçekleştirilmek koşuluyla, ekli gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü, saat 15:00'da, Büyükdere Caddesi Yapı Kredi Plaza, D Blok, Konferans Salonu, Levent, Beşiktaş/İstanbul, Türkiye adresinde yapılacaktır.

Gündemi ve vekalet formunu içeren Olağanüstü Genel Kurul ilan metni, gündem maddeleri ile ilgili Bilgilendirme Dokümanı ve Esas Sözleşme değişikliğine yönelik hazırlanan tadil metinleri ekte yer almaktadır.

1. dosya için tıklayın

2. dosya için tıklayın

3. dosya için tıklayın


Geri Dön