19 / 04 / 2024

Yapı Kredi Sigorta, Ankara ve İzmir'de ofis satıyor!

Yapı Kredi Sigorta, Ankara ve İzmir'de ofis satıyor!

Yapı Kredi Sigorta Anonim şžirketi; İzmir ve Ankara illerinde yer alan iki ofisi satıyor. Ofislerin fiyatları kapalı zarf usulü ile belirlenecek...



Ankara:
Yapı Kredi Sigorta A.şž. mülkiyetinde olan ve  Ankara  çankaya'da Mithat Paşa Caddesi'nin Ziya Gökalp Caddesi ile kesiştiği noktada yer alan taşınmaz kapalı zarf teklif alma sureti ile satılacaktır.

Tapu Bilgileri:
Mahalle: Kültür Mahallesi
Pafta No: 129
Ada No: 1070
Parsel No: 16
Yüzölçümü: 1.003 metrekare

1 .ve 2. katta üç bağımsız bölüm olmak üzere toplam brüt 931 metrekare alana sahip ofisle ilgili bilgi almak için aşağıda verilen iletişim bilgileri aracılığıyla şžirketimiz yetkilileriyle irtibat kurulabilir. Gayrimenkul hakkında edinilecek bilgiler, Yapı Kredi Sigorta A.şž. açısından herhangi bir taahhüt içermediğinden, gerekli araştıımalann gayrimenkule teklif verecekler tarafından yapılması gerekmektedir.

İrtibat Numaraları:
Telefon  : (212) 336 0950 - 336 0951 - 336 0955

Taşınmaz hakkında verilen bilgiler taahhüt olmayıp genel bilgi niteliğindedir. Taşınmazın satışı 4734 Sayılı Kamu ihale Kanunu'na tabi değildir. Yapı Kredi Sigorta A.şž: taşınmazı satıp satmamakta, dilediğine satmakta, açık artırma yapıp yapmamakta serbesttir.

İzmir:
Yapı Kredi Sigorta A.şž. mülkiyetinde olan ve  İzmir  İli, Konak İlçesi Halit Ziya Bulvarı üzerinde yer alan taşınmaz kapalı zarf teklif alma sureti ile satılacaktır.

Tapu Bilgileri:
Mahalle: Akdeniz Mahallesi
Pafta No: 81
Ada No: 997
Parsel No: 15
Yüzölçümü: 943 metrekare

Toplam 5.203 metrekare kapalı alana sahip, yedi ve dört kattan oluşan iki blok halindeki bina ile ilgili bilgi almak için aşağıda bilgisi verilen emlak ofisiyle irtibat kurulabilir. Gayrimenkul hakkında edinilecek bilgiler, Yapı Kredi Sigorta A.şž. açısından herhangi bir taahhüt içermediğinden, gerekli araştırmaların gayrimenkule teklif verecekler tarafından yapılması gerekmektedir.

İrtibat Numaraları:
RE/MAX Fil 2 Emlak Ofisi:(532)2731172

Taşınmaz hakkında verilen bilgiler taahhüt olmayıp genel bilgi niteliğindedir. Taşınmazın satışı 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'natabi değildir. Yapı Kredi Sigorta A.şž. taşınmazı satıp satmamakta, dilediğine satmakta, açık artırma yapıp yapmamakta serbesttir.


Geri Dön