27 / 04 / 2024

Yapı Kredi'den, Ailem Sağolsun Mortgage kampanyası!

Yapı Kredi'den, Ailem Sağolsun Mortgage kampanyası!

Yapı Kredi Ailem Sağolsun Mortgage kampanyası ile gençken ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Yapı Kredi gençlere anne ve babalarının konut ve birikimleri sayesinde alınacak evin yüzde 95'ine kadar kredi kullanma imkanı veriyor



Yapı Kredi Ailem Sağolsun Mortgage kampanyası ile gençken ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Yapı Kredi gençlere anne ve babalarının konut ve birikimleri sayesinde alınacak evin yüzde 95'ine kadar kredi kullanma imkanı veriyor.

Yapı Kredi Ailem Sağolsun Mortgage'ı şöyle açıklıyor;

Belki kariyerinizin başındasınız, belki üniversitede okuyorsunuz ya da evlenmek üzeresiniz. Kesin olan, bir ev sahibi olma isteğiniz..."Bu şartlarda çok düşük bir ihtimal" diyorsunuz, ama şimdi bu ihtimal yükseliyor.

Ailem Sağolsun Mortge ile ilk evine sahip olmak isteyen 18 yaşın üzerindeki herkes, ailelerinin desteği ve mevcut birikimlerini kullanarak kolaylıkla ev sahibi olacak. Anne babanın aylık geliri konut kredisi ile ev sahibi olma ihtimalini artıracak, konut ve birikimlerinin teminatı ile daha az peşinat ve uzun vadelere yayılan ödeme imkanları ile konut kredisi kullanabilecek.

İlk evine sahip olmak isteyenler satın alacakları konutun teminatı, anne veya babasının (ya da her ikisinin) varsa mevduat, hazine bonosu birikimlerinin ya da mevcut konutlarının teminatı ile satın alacakları konutun ekspertiz değerinin %95'ine kadar konut kredisi kullanabilecekler.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön