25 / 04 / 2024

Yapıforumu yeni üye alımlarına başladı!

Yapıforumu yeni üye alımlarına başladı!

Yapı sektöründe faaliyet gösteren tüm profesyonellerin, bilgi alışverişi yaptığı ve mesleki alanda çalışmalarını geliştirebildikleri YapıForumucom yeni üye alımlarına başladı.



Yapı sektöründe faaliyet gösteren çalışanlar için mesleki anlamda bilgi paylaşımı sağlayan YapıForumucom’da üye alımları başladı.

Sadece belirli zamanlarda sınırlı sayıda üye alımı yapan İnşaat, Yapı ve Mimarlık sektörünün diital platformuna yeni üyelikler dahil edildi. 

Mimar Murat Erçelebi'nin hayata geçirdiği proje, sektör paydaşları için danışma, paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma olanağı sunuyor. Sistemde üye olmak ücretsiz ve kolay bir şekilde gerçekleşiyor. 

Gelişmiş özellikleri ve sahip olduğu güçlü altyapısıyla uzun yıllar sektörün önemli yapı parçalarından biri haline gelerek yeni – eski kaynaşması ve güzel iş birliklerine olanak sağlaması hedefleniyor.

Modern Yapıformu Sitesi 

Günümüzde pek çok insan sosyal medya kullanımını alışkanlık haline getirdi. Neredeyse hepimiz gün içerisinde herhangi bir boş vaktimizi bu mecralarda neler paylaşıldığına bakarak ya da yeni bir paylaşım yaparak harcıyoruz.

Benzer şekilde yapıforumu sitesi gibi sektörel platformların modern çağımızda önemi daha da artıyor. 

Sebebi ise belirli başlı internet platformlarında yapısal konular, inşaat teknolojileri, mimari meseleler ya da sektörel iş ilanları – bilgi alışverişleri hep kuytu köşelerde, öylece birkaç kişinin arasında gerçekleşmekte. Yapiforumucom sitesi, sağladığı kullanım kolaylığı ve sezgisel ara yüzünün yanı sıra modern ve göz yormayan bir tasarıma sahip oluşuyla da hep bir adım öne çıkıyor.

Yapıformucom sadece yapı ve inşat sektörüne yönelik duyurular okunulabileceği, alanında uzman meslek profesyonellerine sorular sorulabileceği, personel ilanlarının ücretsiz yayımlayabileceği, ek iş fırsatların yakalanabileceği bir forum sitesi olarak hizmet veriyor.

Yapı müteahhidi yetki belgesi numarası başvuru formu!


Geri Dön