26 / 04 / 2024

Yaşadığımız kentler mis gibi kokmalı!

Yaşadığımız kentler mis gibi kokmalı!

Gayrimenkul ve yatırım alanında hizmet veren İzmirli Omorfo Danışmanlık firmasının kurucusu Emrullah Yılmaz, “Yaşadığımız kentler mis gibi kokmalı” diyerek kötü koku konusunda kurumlara çözüm ortaklığı yapıyor. 



Gayrimenkul ve yatırım alanlarında hizmet veren İzmirli Omorfo Danışmanlık firmasının sahibi Emrullah Yılmaz, bambaşka bir alana yönelerek kurumsal firmalara kötü koku ile mücadele için çözüm ortaklığı sunuyor. 

Yeni Asır'da yer alan habere göre kelime olarak "çok güzel" anlamına gelen Omorfo Danışmanlık'ın Kurucusu olan Yılmaz, dünyaca ünlü kimya firması Westrand'ın Ege Bölgesi Ana bayisi olarak, temizlik ve koku nötralizasyonu konusunda çalıştıklarını dile getirdi. 

Yılmaz,  İzmir  ve Ege bölgesinde özellikle sanayideki kötü kokularla etkin mücadelede çevre ve insan sağlığına zarar vermeyen Westrand markalı organik ürünlerin satış pazarlama ve uygulamalarını gerçekleştirdiklerini kaydetti. 25 ülkede faaliyet gösteren Fransız Westrand'ın bağımsız laboratuvarlardan alınan kalite belgelerine de sahip olduğunu ifade eden Yılmaz, "Westrand kokuları maskelemiyor, partiküllerine ayırarak yok ediyor. "Farklı ihtiyaçlara yönelik olarak 70 ürün çeşidi bulunuyor" dedi. 


Geri Dön