26 / 04 / 2024

Yaşamkent Ankara'nın en değerli bölgesi olacak!

 Yaşamkent Ankara'nın en değerli bölgesi olacak!

Birkaç yıl öncesine kadar şehrin gürültüsünden uzak konforlu yaşam isteyenlerin tercih ettiği Çayyolu bölgesi doygunluğa ulaşınca, lüks yaşam isteyenler rotayı Yaşamkent’e kaydırdı.



Birkaç yıl öncesine kadar şehrin gürültüsünden uzak konforlu yaşam isteyenlerin tercih ettiği Çayyolu bölgesi doygunluğa ulaşınca, lüks yaşam isteyenler rotayı Yaşamkent’e kaydırdı.


Bölgenin en çok dikkati çeken projelerinden Karat Rezidans’ı hayata geçiren Karataş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş: “Çayyolu’nun devamı niteliğindeki Yaşamkent, gösterdiği gelişim sayesinde gelecekte Ankara’nın en değerli bölgesi olacak”


-Birkaç yıl öncesine kadar şehrin gürültüsünden uzak konforlu yaşam isteyenlerin tercih ettiği Çayyolu bölgesi doygunluğa ulaşınca, lüks yaşam isteyenler rotayı Yaşamkent’e kaydırdı.


Ankara’nın batıya doğru ilerlemesi yeni yerleşim merkezlerinin de ortaya çıkmasını sağladı. Özellikle kent merkezinde istediği konforu bulamayan, yoğun trafik ve gürültüden şikayetçi olanlar yeni gelişen bölgeleri “kaçış noktası” olarak belirleyerek, daha nezih bir yaşama yöneliyor.


Yaşamkent’in de bu özellikleri nedeniyle tercih edilen bölgelerden olduğunu belirten Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş, bölgenin kaliteli ve konforlu yapılarla lüks yaşam isteyenlere ev sahipliği yaptığını bildirdi.


Bölgedeki gelişimi Çayyolu bölgesine benzettiğini bildiren Karataş, “Çayyolu-Ümitköy bölgesi ilk gelişim yıllarında kentin ücra köşesi olarak görülürdü. Lüks yaşam denilince akıllara gelen ilk bölgelerden olmayı başaran bölge, yıllar içinde gelişti, büyüdü ve konfor isteyenlerin öncelikli tercihi oldu. Ancak bölge artık doygunluğa ulaştı. Bölgedeki en yeni bina 5 yıllık. Bu durum Çayyolu’nun devamı niteliğindeki Yaşamkent’in yıldızını parlatmasına yaradı” dedi.


Karataş, Yaşamkent’in artık lüksle özdeşleşmeye başladığını ifade ederek, şunları söyledi: “Gösterdiği gelişim sayesinde gelecekte Ankara’nın en değerli bölgesi olacak Yaşamkent, önemli projelere ev sahipliği yapıyor. Şu an gözde hale gelmeye başlayan Yaşamkent’in yeni Çayyolu bölgesi olacağını söylemek mümkün. Biz de seçkin kişilerin tercih ettiği Yaşamkent’in en özel projesi Karat Rezidans’la lüks ve konfor tanımına seviye atlatmayı hedefledik. Gerek kullandığımız malzeme kalitesi, gerek detaylı işçilik gerekse ergonomisi ile bölgedeki gelişime paralel inşa edilen çok özel konutlarımızla konforda yeni bir döneme imza atıyoruz.”



Geri Dön