16 / 04 / 2024

Yaşamla en keyifli bağınız: GENYAP Link Kağıthane!

Yaşamla en keyifli bağınız: GENYAP Link Kağıthane!

Şehrin merkezinde ama siz istediğiniz müddetçe izole... Gerek konumu gerekse özenli ve lüks tasarımıyla GENYAP Link Kağıthane yaşamla en keyifli bağınızı kuruyor.



30 yılı aşkın süredir faaliyet gösterdiği her alanda başarılı projelere imza atan GENYAP güvencesiyle inşa edilen Link Kağıthane, tam da hayalinizdeki yaşam alanını size sunuyor; hem de bugüne kadar düşlediğiniz eve teslime kadar kira desteğiyle sahip olmanızı sağlıyor.

GENYAP Link Kağıthane'nin şehrin dokusuyla uyumlu mimari tarzı, büyük bir özenle ve son trendlere uygun olarak tasarlandı. En kaliteli malzemelerin kullanıldığı daireler size ferah olduğu kadar tarz sahibi bir yaşam alanı sunuyor. Konforun ve huzurun ön planda tutulduğu Link Kağıthane'nin 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

İstanbul'un merkezinde konumlanan proje, hem dinlenebileceğiniz hem de eğlenebileceğiniz alanlarla ihtiyacınıza yönelik farklı seçenekler sunuyor. GENYAP Link Kağıthane’de şehrin yorgunluğuna tepeden bakabileceğiniz teras alanı, çocuğunuzun doyasıya oynayabileceği oyun parkı ve daha pek çok olanak hemen yanı başınızda.

Teslime kadar kira desteği

İstanbul’un yükselen değerlerinden Kağıthane'de GENYAP imzasıyla yükselen Link Kağıthane avantajlarla dolu bir dünyanın kapılarını açıyor. Kendi bünyesinde barındırdığı olanaklarla şehrin dinamizmini evinize taşıyan Link Kağıthane; bir yandan da metro, AVM, hastane, okul ve daha pek çok noktaya yakınlığıyla hayatınızı kolaylaştırıyor. Bu fırsatlara teslime kadar kira desteğiyle sahip olarak hayalinizdeki eve kavuşabilir ve geleceğe yatırım yapabilirsiniz.

 

Web: http://link.genyap.com/


Geri Dön