29 / 03 / 2024

Yaşar Aşçıoğlu: Selenium Twins'in yüzde 85'i satıldı

Yaşar Aşçıoğlu: Selenium Twins'in yüzde 85'i satıldı

Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, "Projenin yüzde 85'i satıldı. Şu anda satışı devam eden son 30 daire için avantajlı ödeme seçenekleri sunuyoruz" diyor



Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Fulya'da yaşama geçen Selenium Twins'in, Türkiye'nin en konforlu, en kaliteli, en sağlam rezidansı olduğunu iddia ediyor ve "New York, Las Vegas ve Mlami'deki rezidanslarda daha kalitelisini yaptık. Her parası olana daire satmadık, Koç. Sabancı, Ulusoy, Boyner, Pireili aileleriyle Şenol Güneş, Şertes Erzik ve birçok saygın aile Selenium Twins'in 7 yıldızlı dünyasında yaşamaya başladı"' diyor.

Amerika'nın en konforlu rezidanslarını tek tek dolaşıp "Daha kalitelisini, daha prestijlisini nasıl yaparım" diye inceleyen Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Beşiktaş kulübünün Fulya'daki arazisinde hayata geçirdiği Selenium Twins ile bu hayalini gerçeğe dönüştürdüğünü söylüyor. Yaşar Aşçıoğlu, "İddia ediyorum; New York, Miami ve Las Vegas'taki en prestijli rezidanslardan daha kalitelisini yarattık. Yabancı misafirlerimiz de bizim bu iddiamızı destekliyor. Selenium Twins'in, dünyanın en prestijli rezidansları arasına girmesini sağlarken, toplumun da yaşam kalitesini artırdık" ifadelerini kullanıyor.

Lobiye giren, farkı anlar
Yaşar Aşçıoğlu, "Selenium Twins'te kalite ve konfor adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. 43 yıllık inşaat deneyimi olan Aşçıoğlu Grubu olarak, dünyada konfor anlamında en yeni teknoloji neyse Selenium Twins'te o malzemeleri kullandık. Türkiye'nin en konforlu, kaliteli, güvenilir, sağlam rezidansını yaptık. Farkımızı dışarıdan bakanlar anlayamıyor olabilir; fakat lobiye girildiği andan itibaren kalite ve konforun farkına varabilirsiniz" diyor ve şöyle devam ediyor: 

En kıymetli arazi üzerinde
"İmkanlarımızı zorlayarak dünyanın en kaliteli yapı markalarını bu projede kullandık. Global krize rağmen, alt yapı borularına kadar yurtdışından en kaliteli malzemeyi getirdik. Güzel İstanbul'umuzun tam ortasında; Gayrettepe, Beşiktaş, Nişantaşı, Şişli arasındaki merkezi konumuyla Türkiye'nin en kıymetli arazisinin üzerindeki Selenium Twins Kompleksini, taahhüt ettiğimiz kalite ve konforda teslim etmenin gururunu yaşıyoruz." Yaşar Aşçıoğlu, Selenium Twins projesinde kullanılan dünya markalarını şöyle sıralıyor:

Dünyanın en kaliteli markaları
"Mutfakta Dada, lavabo ve klozetlerde Villeroy Boch banyo dolaplarında Vanucci, parkelerde Garbelotto, asansörlerde Otis'i kullandık. Pissu tesisatı sessiz boru olup Geberit markasını kullandık. Gömme rezervuar takımı Geberit, sıcak su kontrol cihazı Dovvnfoss. bataryalar Hans-Grohe, yer ve duvar seramikleri italyan İris, aydınlatma ve otomasyon sistemleri ABB, klimalar Oaikin radyatörler Alurad 7 Mistral serisi, yangın merdiven kaplaması Greton, kuvvetli akım kabloları Siemens, beyaz eşyalar Gaggenau, yangın söndürme sistemi İngiliz Normtecnic, jeneratörler Cummins, trafolar ve orta gerilim üniteleri Sshneider, mutfak tezgahları Oupont Corian... Odalar, Daikin ile 24 saat temiz hava alıyor. Dış cephe boyası İngiliz Liquid Plastic. Biz, tüm bu dünya markalarını aynı çatı altında topladık."

Fitness centerda muhteşem İstanbul manzarası var
Selenium Twins projesi ile sunulan hizmetleri Yaşar Aşçıoğlu, şöyle sıralıyor: "Sosyal tesislere dışarıdan üye alınmıyor. Sadece daire sahipleri ve misafirler kullanabiliyor. Kapalı ve açık yüzme havuzumuz var. Squash, tenis kortunun dışında; Kuzey blokun roof katında panoramik istanbul manzaralı fitness centerımız var. Güney blokta, roof kattaki cafe&bar, çocuk oyun alanı, Sanitas SPA gibi sosyal alanları aynı aile kültürüne  sahip komşularla paylaşma ayrıcalığını sağladık. Ayrıcalıklı bir özelliğimiz ise helikopter pistimiz."

Kriz bitmek üzere, şehir merkezinden alan kazanır
Gayrimenkul müşterisinin elini çabuk tutmasını öneren Yaşar Aşçıoğlu, parası olmasına rağmen karar veremeyen ihtiyaç sahibi ve yatırımcılara şu tavsiyelerde bulunuyor: "Şehir merkezlerindeki gayrimenkulleri tercih etsinler. Fiyatlar şimdi avantajlı iken satın alsınlar; zira kriz bitmek üzere ve fiyatlar yükselmeye başladı bile. Oturmayı düşünen tüketiciler, Selenium Twins gibi her türlü sosyal tesisleri, hipermarketi, cafeleri olan gerçek rezidanslarda daire sahibi olmayı hedeflemeli. Bir asansörle birçok ihtiyacı karşılama lüksü, istanbul'da çok nadir bulunabilir. Yatırımcılara önerim ise yurtdışındaki gerçek rezidans konseptini ülkemizde yaşatan tek proje olan Selenium Twins'ten daire alıp hemen kiraya vermeleridir."

Aidatlar düşük, VIP hizmetler aidata dahil
Rezidans projelerinde aidatların yüksek olduğu düşüncesini kırdıklarını da söyleyen Yaşar Aşçıoğlu, Selenium Twins'teki aidat politikasını şöyle anlattı: "Selenium Club'ın profesyonel kadrosu tarafından işletilen Selenium Twvins'te aidatlarımız diğer rezidanslara göre daha düşük olmasına rağmen, sunduğumuz VIP hizmetler daha fazla. Örnek vermek gerekirse; 1+1 dairelerimizde aidat, aylık 745 lira. Diğer bazı rezidans projelerinde oturanlar, aidat dışında fitness center, squash, tenis kortu ve SPA gibi sosyal alanlara ayrıca kullanım parası ödüyor. Fakat Selenium Twins'te yaşayan daire sakinleri bu sosyal alanlardan aidat ücreti dahilinde faydalanabiliyor."

Türkiye'nin en ünlü aileleri 7 yıldızlı  bu dünyada yaşıyor
Yaşar Aşçıoğlu, Selenium Twins'te yaşamaya başlayan iş, cemiyet ve sanat dünyasının ünlü ailelerinin birkaçını sıralarken; "Koç ailesi, Sabancı ailesi, Ulusoy ailesi, Boyner ailesi, Pirelli ailesi, Mesut Yılmaz, Oğuz Çarmıklı, Şenol Güneş, Şenes Erzik, Sansal Büyüka, Gencay Gürün ve Ahu Aysal da, Selenium Twins'in 7 yıldızlı dünyasında yaşamaya başladı" diyor.

Sanitas SPA'da stresten arının
Selenium Twins'teki SPA hizmetleri hakkında bilgi veren Yaşar Aşçıoğlu, "Çırağan Oteli bünyesinde de yer alan Sanitas SPA, Selenium Twins'in seçkin daire sakinlerini Uzakdoğulu terapistler eşliğinde günlük hayatın stres ve yoğunluğundan arındırıyor" dedi. Aşçıoğlu, "VIP hizmetlerimizin arasında gayrimenkul danışmanlık hizmeti, davet organizasyon hizmeti, eve kuaför hizmeti, özel spor ve müzik dersini sayabilirim. Concierge bölümü otel-uçak rezervasyonu, özel uçak-helikopter kiralama gibi hizmetleri sağlıyor" diye konuştu.

Son 30 dairede avantajlı ödeme seçeneği sunuyor
Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Aşçıoğlu'nun prensiplerine dikkat çekerken; "Grup olarak daima şehir merkezlerinde proje yaptığımız için yatırımcılara ve oturanlara artı avantajlar yarattık. Aşcıoğlu'na güvenen eski müşterilerimiz, bizim imzamız olan projelerden daire alarak en büyük destekçimiz ve takipçimiz oldu. Satış politikasında da ayrıcalık yaparak her parası olana daire satmadık" ifadelerini kullanıyor. Selenium Twins çatısı altında Türkiye'nin en saygın ailelerini komşu etmeyi başardıklarını aktaran Yaşar Aşçıoğlu, "Projenin yüzde 85'i satıldı. Şu anda satışı devam eden son 30 daire için avantajlı ödeme seçenekleri sunuyoruz" diyor.


Geri Dön