25 / 04 / 2024

Yaşar Bahçeci: Kırşehir Anadolu’nun parlayan yıldızı oldu!

Yaşar Bahçeci: Kırşehir Anadolu’nun parlayan yıldızı oldu!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Belediye Meclis üyelerine göreve geldiği 2009 yılından 2017 yılına kadar Kırşehir’e hizmet adına yaptığı projeleri anlattı




Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci göreve geldiği 2009 yılından 2017 yılına kadar Kırşehir’e hizmet adına yaptığı projeleri Belediye Meclis üyelerine Yaklaşık 1500 kişiye yapılacak olan sunum, Belediye Kırşehir Evinde ilk gün Belediye Meclis Üyelerine yapıldı.


Faaliyet sunumlarına her yıl şehrimizin her kesimindeki insanlara anlatmak için yapıyoruz diye kaydeden Başkan Bahçeci; Her yıl Düzenli olarak neler yaptığımızı ve yapacağımızı anlattığımız Faaliyet Sunumumuzun ilkini Meclis Üyelerimize yapıp bilgilendirdik. “8 yıldır yaptığımız sunumlara bu yıl da devam ediyoruz. Çeşitli kademelere yaptığımız hizmetleri anlatacağız.  Hepimizin ortak amacı bu şehre hizmet etmek ve Kırşehir’de hizmet çıtasını en üst seviyelere çıkaracak hizmetler vermek. Biz 2009 yılında göreve geldiğimizde ilk olarak bu şehrin var olan sorunlarını çözmeye çalıştık. Şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturduktan sonra şehrimizi Anadolu’nun en yaşanabilir şehri yapmak için her alanda proje ürettik. Yaptığımız her proje; şehrin değişen, gelişen, yenilenen yüzüne ayna tuttu. Ve Kırşehir artık Anadolu’nun parlayan yıldızı oldu. 

Sosyal, kültürel, çevre, trafik ve temizlik alanlarında Kırşehir’de büyük ve önemli adımlar attık.  Biz Kırşehir’in makûs talihini değiştirdik. Yaptığımız dev projelerle Kırşehir artık geleceğine koşuyor.

Kırşehir yıllarca çekişmeler ve dedikodularla uğraşmaktan ilerleyemedi. Bizler kişilerle uğraşmak yerine,  projelerimize odaklandık. Kırşehir’de hiç bir kesimi ayırt etmeden onları kucaklayarak projelerimizi hayata geçirdik.  İşte bu azimle ve aşkla çalışarak Kırşehir’imizi geleceğe hazırlayacak projeleri sizler için hayata geçirdik. Alt yapıdan üst yapıya, yollarından parklarına kadar 700 yıldır yapılamayan Ahi Evran-ı Veli Külliyesine kadar Kırşehir’in bütün ihtiyaçlarını yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. 8 yılda 81 proje ve  469 milyon TL’lik yatırımla Kırşehir’in çehresini değiştirdik.

Kırşehir’i geleceğe hazırlayacak yeni projelerimizle inşallah Kırşehir Türkiye’nin en güzel, en yaşanabilir şehirlerinden birisi olacak. 

Yaptığımız bu faaliyet sunum toplantıları bizler için çok önemli. Sizlerin fikirlerinize çok önem veriyoruz. Ortak akılla yapılan işlerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Sizlerin görüş ve önerilerini kaydediyoruz ve yapacağımız diğer işlerde uyguluyoruz. Önümüzde yine bir referandum var. Bizim amacımız birlik ve beraberlik içerisinde bu referandumu güzel bir şekilde geçirmek. İnşallah her seçim dönemi olduğu gibi bu seçim dönemi de kardeşlik içinde geçer.”dedi. 



Kırşehir Belediyesi



Geri Dön