29 / 03 / 2024

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.



Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27.  İzmir  Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu. Türk mobilya endüstrisi işbirliği ile Efor Fuarcılık tarafından 24-28 Şubat tarihleri arasında 27'ncisi düzenlenen MODEKO 2016 İzmir Mobil Mobilya Fuarı kapsamında verilen en iyi stant tasarımı yarışmasında ödülü kazanan belli oldu. 


Bağımsız Mimarlar ve Türkiye'nin önde gelen üniversitelerin Mimarlık ve Endüstriyel Tasarım bölümleri öğretim görevlilerinden oluşan jüri üyeleri tarafından üç gün boyunca yapılan oylama sonucunda ödülün sahibi 238 rakibin arasından 130 metrekarelik standı ile Selena oldu. 


Yataş Grup'un pazarda konumlandırdığı ikinci markası olan Selena, MODEKO 2016'da yoğun ilgi gören standında metal ve ahşap konseptini biraraya getirdi. Ödül töreninde konuşma Yapan Selena Satış Yöneticisi Mustafa Akın "Bu ödülün bizim için ayrı bir önemi var. Bu ödülü aldığımız stant tasarımının, aynı zamanda Selena corner satış noktalarımızda uygulamalarını yaparak, yeni konseptimizi müşterilerimiz ile buluşturma fırsatı bulacağız. Saygın bir jüri tarafından seçilmiş Selena konseptimizin ödüle layık görülmesi bizleri son derece gururlandırdı" dedi. 



Yenigün


Geri Dön