25 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Borsa haftanın ikinci gününe yükselişle başladı!

Yatırımcılar dikkat! Borsa haftanın ikinci gününe yükselişle başladı!

Merakla beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında gündemden düşmeyen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,51 artışla 4.840,44 puandan başladı.




Merakla beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında gündemden düşmeyen Borsa İstanbul haftanın ikinci gününe yükselişle başladı!

Açıklanan rakamlara göre, açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 71,88 puan ve yüzde 1,51 değer kazandı ve 4.840,44 puana çıktı.

Paylaşılan detaylara göre, bankacılık endeksi yüzde 3,73 ve holding endeksi yüzde 1,42 artış gösterdi. Tüm sektör endeksleri ise güne yükselişle başlarken, en fazla kazandıran da bankacılık oldu.

Yatırımcılar dikkat! Borsa haftanın ikinci gününe yükselişle başladı!

Yine verilen detaylara göre, dün yükseliş eğiliminde hareket eden BIST 100 endeksi, yüzde 4,10 değer kazandı ve günü 4.768,56 puandan kapattı.

Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan analistler, küresel pay piyasalarında, ABD'deki borç limiti krizinin yatırımcıların odağında kalmayı sürdürdüğünü kaydedere, konuya ilişkin belirsizliklerin risk iştahını törpülemeyi sürdürdüğünü de bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön