20 / 04 / 2024

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor.İstanbul'un iki yakasını 3. defa birleştirecek Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün havadan görüntülendi.



Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor.


20 soruda Yavuz Sultan Selim Köprüsü!


İstanbul'un iki yakasını 3. defa birleştirecek Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün havadan görüntüsü.


AA



3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde son durum!



Haber Habertürk'te şu şekilde yer aldı;


CUMHURİYET tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Sarıyer Garipçe ile Beykoz Poyrazköy arasında kenti 3. defa birleştiren, geçtiğimiz günlerde de iki yakası kavuşan Yavuz Sultan Selim Köprüsü havadan görüntülendi. Fotoğrafın çekildiği nokta itibarıyla Karadeniz, Boğaz ve 3. Köprü birlikte görünüyor. Yapımına 29 Mayıs 2013 yılında başlanan, ağustos ayında da hizmete girmesi planlanan 3. köprü projesi tamamlandığında 10 yıl 2 ay 20 günlük süre ile IC İçtaş-Astaldi JV tarafından işletilecek. Araç başına 3 dolar olmak üzere, her gün 135 bin otomobil geçişi için Hazine garantisi bulunuyor. Böylece köprünün günlük geliri en az 405 bin dolar (1.1 milyon TL) olacak. 


Habertürk


Geri Dön