18 / 04 / 2024

Yaz serinliği Arçelik’ten, Arçelik klimalar serinletirken tasarruf yapıyor!

Yaz serinliği Arçelik’ten, Arçelik klimalar serinletirken tasarruf yapıyor!

Arçelik Klimalar Serinletirken Tasarruf Yapıyor A enerji sınıfı klimalara göre %50’ye varan oranda enerji tasarrufu sağlayan Arçelik Inverter Klimalar bunaltıcı sıcaklarda tasarımlarıyla içinizi, işlevselliğiyle evinizi ferahlatacak...




Yaz Serinliği Arçelik’ten Arçelik Klimalar Serinletirken Tasarruf Yapıyor A enerji sınıfı klimalara göre %50’ye varan oranda enerji tasarrufu sağlayan Arçelik Inverter Klimalar bunaltıcı sıcaklarda tasarımlarıyla içinizi, işlevselliğiyle evinizi ferahlatacak. Arçelik klimalar ile serinlerken tasarruf sağlayın. A enerji sınıfı klimalara göre %50’ye varan oranda enerji tasarrufu ve sessiz çalışma özellikleriyle Arçelik Inverter Klimalar yaz sıcaklarında vazgeçilmeziniz olacak. 



Çok sessiz çalışan bu teknoloji harikası klimalar mükemmel bir konfor sunuyor.Arçelik 124410 Inverter Klima Arçelik’in A sınıfı klimalara göre %50 oranında daha fazla enerji tasarrufu sağlayan, uyku modunda 19 dba ses seviyesi ile çok sessiz çalışan 124410 model Inverter kliması şık tasarımı ve üstün teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. 13.500 soğutma kapasitesine sahip olan bu model yaz aylarının yüksek sıcaklıklarında mükemmel soğutma performansı gösteriyor. 



Üretiminde kullanılan R-410A gazı sayesinde çevreye karşı oldukça duyarlı olan Arçelik Inverter klima, antialerjik filtre, LCD uzaktan kumanda, akıllı çalışma sistemi, hızlı soğutma ve hızlı ısıtma özellikleri, uyku modu, sağlıklı nem alma fonksiyonu, yıkanabilir antibakteriyel filtre, 24 saat çoklu programlama gibi özeliklere ve -15 C derece dış ortam sıcaklıklarında bile ısıtma yapabilme performansına sahip. Ürün Fiyatı: 1.641 TL Arçelik 184410 Inverter Klima A sınıfı klimalara göre %45 oranında enerji tasarrufu sağlayan Arçelik 184410 Inverter Klima, 19.000 BTU soğutma kapasitesine sahip. Düşük ses seviyesi ile çalışırken rahatsızlık vermeyen bu model yaz aylarının yüksek sıcaklık değerlerinde mükemmel bir soğutma performansı sergiliyor. 



Üretiminde kullanılan R-410A gazı sayesinde çevreye karşı oldukça duyarlı olan ve -15 C derece dış ortam sıcaklıklarında bile ısıtma yapabilme performansına sahip Arçelik Inverter klima, antialerjik filtre, LCD uzaktan kumanda, akıllı çalışma sistemi, hızlı soğutma ve hızlı ısıtma özellikleri, uyku modu, sağlıklı nem alma fonksiyonu, yıkanabilir antibakteriyel filtre, 24 saat çoklu programlama gibi özellikler de içeriyor. Ürün Fiyatı: 2.424 TL Arçelik 254410 Inverter Klima 25.500 BTU soğutma kapasitesine sahip olan Arçelik 254410 Inverter Klima A sınıfı klimalara göre %40 oranında enerji tasarrufu sağlıyor. 



Üretiminde kullanılan R-410A gazı sayesinde çevreye karşı oldukça duyarlı olan Arçelik Inverter klima diğer üstün teknolojik özellikleriyle de bir adım öne çıkıyor. 15 C derece dış ortam sıcaklıklarında bile ısıtma yapabilme performansına sahip olan klima antialerjik filtre, minimum enerji modu, LCD uzaktan kumanda, akıllı çalışma sistemi, hızlı soğutma ve hızlı ısıtma özellikleri, uyku modu, sağlıklı nem alma fonksiyonu, yıkanabilir antibakteriyel filtre, 24 saat çoklu programlama gibi özelikler de içeren bu akıllı ürün son derece düşük ses seviyesine sahip. Ürün Fiyatı: 2.835 TL FAS 4000 Taze Hava Sistemi Arçelik, Inverter klimalar ile uyumlu çalışan, taze hava sistemi FAS 4000’i de tüketicilerin beğenisine sunuyor. 



Dış ortamdan aldığı oksijen açısından zengin olan taze havayı, is, koku ve tozdan arındırarak iç ortama verebilen bu ürün böylece daha temiz ve sağlıklı yaşam alanları oluşturuyor. Sistem, ortamda taze hava alımıyla giderilemeyecek toz, duman, koku bulunması durumunda tam tersi yönde çalıştırılarak ortamdaki duman ve koku ile ağırlaşmış hava dışarı verilebiliyor. Ürün Fiyatı: 258 TL


Geri Dön