18 / 04 / 2024

YDA Group ile Kuruluş İnşaat - The İstanbul Veliefendi!

YDA Group ile Kuruluş İnşaat - The İstanbul Veliefendi!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

YDA Group ile kuruluş İnşaat tarafından hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi projesinde 188 metrekare 3 oda 1 salon daireler 1 milyon 200 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.



The İstanbul Veliefendi projesi, YDA Group ile Kuruluş İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. İkinci etap satışlarının başladığı projede 786 tane daire yer alıyor.


The İstanbul Veliefendi projesi konum olarak Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 8 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


The İstanbul Veliefendi projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler bu yılın sonunda gerçekleşecek.


YDA Gruup  The İstanbul Veliefendi  projesinde satışları devam eden 188 metrekarelik 3+1 daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL, 212 metrekarelik 4+1 daire fiyatları 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor. 


Reception, vale parking hizmetleri ve oda servisi, fitness center, concierge, lounge, bellboy, kuaför, kuru temizleme, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzunun yer aldığı The İstanbul Veliefendi 68 bin 33 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


The İstanbul Veliefendi nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi iletişim

Tel: 0212 558 13 13

http://www.theistanbulveliefendi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön