29 / 03 / 2024

Yedi Mavi'nin lansmanı 19 Temmuz'da!

Yedi Mavi'nin lansmanı 19 Temmuz'da!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda yükselecek Yedi Mavi Projesi’nin basın toplantısı 19 Temmuz'da Novotel İstanbul City West'de gerçekleşecek.



Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, 1 milyar 140 milyon liralık rekor ihale bedeliyle TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi’nde ön satış süreci başladı.


Tarihi Yarımada'da denizin kokusunu şehrin dokusuyla buluşturan Yedi Mavi Projesi’nde, eşsiz deniz manzarasına sahip 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 5 farklı daire seçeneği yer alıyor. 17 katla 6 blok halinde yükselecek olan İstanbul’un yeni hediyesi Yedi Mavi Projesi, lansman tarihine kadar avantajlı fiyatlar ve ödeme koşullarıyla satışa sunuldu.


Yedi Mavi Projesi ortaklarından Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan ve Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever’in katılımıyla Eylül de yapılacak lansman öncesinde proje detaylarının konuşulacağı basın 19 Temmuz Salı günü saat 10:00 ile 11:30'da gerçekleşecek.




Web : http://yedimavi.com.tr/


Geri Dön