28 / 03 / 2024

Yellow Medya, Callpex desteğinde veritabanını güncelledi!

Yellow Medya, Callpex desteğinde veritabanını güncelledi!

Yerel arama, dijital haritalar, lokasyon bazlı etkileşim gibi alanlarda marka ve KOBİ'lere dijital bulunabilirlik hizmeti veren Yellow Medya, çağrı merkezi sektörünün dinamik şirketi Callpex ile önemli bir işbirliği yaptı.



Gerçekleştirilen projede Callpex, deneyimli ve profesyonel ekibi ile Yellow Medya’nın mevcut veritabanını güncelleştirip yeni verilerle büyümesini sağladı.


Lokasyon bazlı pazarlama çözümlerinde sektör lideri Yellow Medya ile çağrı merkezi sektörünün dinamik şirketi Callpex, ortak bir proje gerçekleştirdiler. Yellow Medya, Calpex desteğinde veri tabanındaki mevcut firma bilgilerini güncelledi. Aktif olmayan numaraların Callpex’in kullandığı altyapı ve sistemler sayesinde hızlı bir şekilde temizlenip yenilendiği proje; Yellow Medya’ya firmalara ulaşma ve hizmetlerini tanıtma fırsatı da sağladı. Çözüm alternatifleri ile  ilgili değerli geri bildirimler alıp daha geniş bir hedef müşteri kitlesi ile yakın bir iletişim fırsatı yakalayan Yellow Medya, yeni satış fırsatları da elde ederek karlılığını arttırdı.

Büyük ve dinamik pazarlarda işyeri verilerin güncel tutulması çok önemli 


Projeye hangi ihtiyaç doğrultusunda işbirliği yaptığı hakkında bilgi veren Yellow Medya Genel Müdürü Semin Özmoralı, “Aylık 3,5 milyonun üzerinde ziyaretçisi olan firma rehberimiz www.yellowpages.com.tr’de 840 binin üzerinde işyeri verisi yer alıyor. Bu veri tabanının güncellik seviyesini hem korumak hem de veri hacmini artırmak çok ciddi bir gayret gerektiriyor. Özellikle Türkiye gibi büyük ve dinamik pazarlarda işyeri verileri, çok hızlı bir şekilde artırıyor ve değişiyor. Kurum olarak her zaman bu hıza yetişmeye ve verimizi güncel tutmaya gayret ediyoruz. Pazarın dinamiklerinden yola çıkarak kendi bünyemizdeki yerel arama ekibimizi büyütürken, bir yandan da esnek ve uzman bir ek kaynak arayışına girdik. Beklediğimiz kriterlerin tamamını karşılayan Callpex ile çalışmaya karar verdik. Callpex çatısında bir eri güncelleme ekibi oluşturuldu. Öte yandan  Callpex – Yellow Medya satış ekibi de Yellow Pages online firma rehberimizde öncelikli görüntülenmek ve sayfalarını özelleştirmek isteyen işletmeler için dış arama yaptı, bu  hizmet hakkında bilgi vererek ürün satış süreçlerini yönetti. 


Operasyon, Callpex ekibinin desteğiyle hızlı ve etkin bir şekilde başladı


Operasyonlarını adım adım büyütmeyi planladıklarını belirten Özmoralı, projenin süreçleri hakkında şunları söyledi: “Veri güncelleme ve satış için iki ayrı ekiple projeye başladık. Bu ekipler, Yellow Medya Takım Liderlerinden; bir hafta Yellow Medya ofisinde, bir hafta da Callpex lokasyonunda iş başı eğitimi aldılar. Operasyon, Callpex ekibinin desteğiyle hızlı bir şekilde başladı. Ekip liderlerimiz ve Callpex ekibi, tüm süreçte birlikte çalıştılar.”


Callpex’in sayesinde yeni iş fırsatları elde ettik!


Proje ile sağlanan katma değerin önemine dikkat çeken Özmoralı, “Yellow Medya’nın veri tabanında mevcut firmaların güncelliği artırıldı. Güncel olmayan numaralar, Callpex’in kullandığı altyapı ve sistemler sayesinde hızlı ve etkin bir şekilde temizlendi. Satış ve tanıtım amaçlı yapılan aramalarda firmalara ulaşma ve hizmetlerimizi tanıtma fırsatı bulduk. Hizmetlerimizle ilgili çok değerli geri bildirimler aldık, daha geniş bir hedef müşteri kitlesi ile daha yakın bir iletişim fırsatı yakaladık. Tüm bunların doğal sonucu olarak, yeni satış fırsatları elde ettik ve bu fırsatları değerlendirdik.” dedi.


“Deneyimli ve profesyonel bir ekiple çalışmak güven veriyor”


Manuel yapılacak işlerin otomatize edilmiş olmasıyla çok memnun edici bir performans artışı elde ettiklerini ifade eden Özmoralı, projede neden Callpex çözümlerinin tercih edildiğini şöyle açıkladı: “Callpex, çok deneyimli ve profesyonel bir kadro tarafından yönetiliyor. Bu, bizim için ilk güven verici unsurdu. Müşterilerine iş ortağı mantığıyla yaklaşmaları, hedefleri masanın aynı tarafındaymışçasına sahiplenmeleri bizi etkiledi. Teknolojik açıdan da çok yeterli ve donanımlı oldukları için seçim yapmamız oldukça kolaylaştı. Projelere başlanmasıyla birlikte, ekipler arasındaki uyum, bizi ayrıca etkiledi.” Özmoralı, kısa vadede mevcut ekipleri genişletmeyi, ilerleyen dönemlerde ise zengin veri toplama projelerinde de Callpex ekibiyle çalışabileceklerini vurguladı.


Yellow Medya ile başarılı bir projede buluşmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Callpex Genel Müdürü Metin Tarakçı ise “Deneyimli ve profesyonel bir kadroya sahibiz. Müşterilerimizle iyi bir empati kurup, verimli, esnek, uyumlu ve sonuç odaklı çözümler sağlıyoruz. Teknoloji alanındaki yetkinliğimiz ve takım ruhu, bizi farklı kılıyor.” dedi.



Geri Dön